HomeHL-9Επί τάπητος η προετοιμασία του Αναπτυξιακού Συνεδρίου Κρήτης

Επί τάπητος η προετοιμασία του Αναπτυξιακού Συνεδρίου Κρήτης

Στο Ηράκλειο ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τριήμερη επίσκεψη στην Κρήτη πραγματοποιεί, αρχής γενομένης από σήμερα, ο Υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης, ο οποίος στη διάρκεια της παραμονής του θα έχει σειρά επαφών με τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη αλλά και εκπροσώπους των τοπικών αρχών και φορέων.

Σκοπός των συναντήσεων αυτών είναι η “χαρτογράφηση” των προτεραιοτήτων του νησιού ενόψει του Αναπτυξιακού Συνεδρίου Κρήτης που θα λάβει χώρα το τρίτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Η συνάντηση Βερναρδάκη – Αρναουτάκη έχει προγραμματιστεί για τις 11 το πρωί του Σαββάτου στην οποία θα κυριαρχήσει η προετοιμασία της διοργάνωσης του συνεδρίου. Σήμερα εξάλλου, ο Υπουργός Επικρατείας θα παρευρεθεί σε εκδήλωση που διοργανώνεται προς τιμήν του στο Χουδέτσι με τη συμμετοχή του Ρος Ντέιλι.

Υπενθυμίζεται πως αναπτυξιακά συνέδρια θα πραγματοποιηθούν και στις 13 περιφέρειες της χώρας, έχοντας ως στόχο – όπως διατείνονται τα κυβερνητικά στελέχη – τον συντονισμό των αναπτυξιακών πρωτοβουλιών με γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες της κάθε περιοχής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση