HomeHL-SportsΕλλάδα – Εσθονία 0-0

Ελλάδα – Εσθονία 0-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Εθνική ομάδα έμεινε στο 0-0 με την Εσθονία στο «Γ. Καραϊσκάκης», ωστόσο αύξησε την διαφορά της από την τρίτη Βοσνία, καθώς οι Βόσνιοι γνώρισαν την ήττα με 3-2 στην Κύπρο, ενώ προηγήθηκαν με 2-0! Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υποδέχεται την ερχόμενη Κυριακή (3/9, 21:45) το Βέλγιο.

Η ομάδα του Μίχαελ Σκίμπε παρουσιάστηκε χωρίς σχέδιο και με κακή επιθετική λειτουργία, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να σκοράρει. Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο κύλησε με τους διεθνείς να ψάχνουν το κεφάλι του Απόστολου Βέλλιου, ο οποίος απείλησε στο τέταρτο λεπτό.

 Στο 28’ο Μανωλάς απείλησε με νέα κεφαλιά, ενώ δύο λεπτά μετά καταγράφηκε μία ακόμα καλή στιγμή με τον Τάσο Δώνη να σουτάρει από μακριά.

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξαν και πολλά. Η δημιουργία της Εθνικής δεν αυξήθηκε, οι Εσθονοί δεν απειλήθηκαν επί της ουσίας και μοιραία το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος. Οι παίκτες του Σκίμπε δεν έκαναν ευκαιρία και έτσι δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τη νίκη της Κύπρου επί της Βοσνίας.

Κίτρινες κάρτες: 
Ρέτσος – Τενίστε, Κλαβάν

Ελλάδα (Μίχαελ Σκίμπε): 
Καρνέζης, Ρέτσος, Μανωλάς, Κ. Παπαδόπουλος (65′ Σταφύλλιδης), Τζαβέλλας, Τζιόλης, Ζέκα, Μάνταλος (80′ Μπακασέτας), Φορτούνης, Δώνης, Βέλλιος (70′ Διαμαντάκος).

Εσθονία (Μάρτιν Ρέιμ): 
Ακσαλού, Μπαράνοφ, Γιάαγκερ, Κλαβάν, Τενίστε, Κάιτ, Ντιμίτριεφ (81′ Αντόνοφ), Καλάστε (89′ Μίλερ), Ζένιοφ, Κρούγκλοφ, Ανιέρ (90′ Ταμ).

Η βαθμολογία (μετά από 7 αγώνες)

Βέλγιο 19 (33-2)
Ελλάδα 13 (10-3)
Βοσνία 11 (15-8)
Κύπρος 10 (8-11)
Εσθονία 5 (5-17)
Γιβραλτάρ 0 (3-33)

Διαφήμιση
Διαφήμιση