HomeHL-9Απίστευτο! Νεαρός προσπάθησε να βιάσει μια γυναίκα στις τουαλέτες του αεροδρομίου

Απίστευτο! Νεαρός προσπάθησε να βιάσει μια γυναίκα στις τουαλέτες του αεροδρομίου

Οδηγήθηκε στον ανακριτή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δύσκολες ώρες πέρασε μια 50χρονη γυναίκα στο αεροδρόμιο “Ι. Δασκαλογιάννης” των Χανίων όταν δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από νεαρό αλλοδαπό τη στιγμή που βρισκόταν στις τουαλέτες του αερολιμένα.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης όταν ο 30χρονος άνδρας από τη Σουηδία, μπήκε ξαφνικά στις γυναικείες τουαλέτες όπου βρισκόταν η 50χρονη Ελληνίδα και της επιτέθηκε. Η γυναίκα πανικόβλητη άρχισε να φωνάζει καλώντας σε βοήθεια, με αποτέλεσμα να προστρέξουν σε βοήθεια άλλοι επιβάτες αλλά και άνδρες της ασφάλειας του αεροδρομίου.

Παράλληλα, στο σημείο του συμβάντος, σύμφωνα με τα “Χανιώτικα Νέα” έσπευσαν και αστυνομικοί του Τμήματος Αερολιμένα, οι οποίοι προσπάθησαν να συλλάβουν τον νεαρό. Στη θέα τους ο Σουηδός τουρίστας εξεμάνη και αντιστάθηκε σθεναρά, ωστόσο οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Ανακριτή Χανίων από τον οποίο έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί, ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκε και η Πρεσβεία της χώρας του στην Αθήνα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση