HomeHL-9Survivor game: Έρχεται ο απόλυτος στίβος μάχης στην… Κρήτη

Survivor game: Έρχεται ο απόλυτος στίβος μάχης στην… Κρήτη

Δηλώστε συμμετοχή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Survivor game έρχεται στην… Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά όπου και αναμένεται να καθηλώσει τους πάντες.

Πρόκειται για έναν απόλυτο στίβο μάχης 330 μέτρων με 10 δυναμικά ευφάνταστα εμπόδια και μοναδικό αντίπαλο τον χρόνο και τον εαυτό σας.

Το Survivor game θα διεξαχθεί στις 21 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες.

https://www.youtube.com/watch?v=AWjoqYF2r6k

Η διαδρομή

Η διαδρομή θα γίνει στα Χανιά στον ιδιωτικό περιφραγμένο χώρο του Beach Bar “Aptera Beach Resort” , κάθε άτομο θα τρέξει μια φορά σε αυτές τις συγκεκριμένες μέρες και σε συγκεκριμένη ώρα.

Είναι ατομικό αγώνισμα και ο κάθε συμμετέχοντας θα χρονομετρείται. Μοναδικός  στόχος να τερματίσει όσο πιο γρήγορα μπορεί.

Εάν κάποιος καταφέρει και κάνει έναν από τους 3 καλύτερους χρόνους από όλους όσοι τρέξουν αυτό το 4ήμερο, τότε αυτοί οι 3 παίχτες θα ξανατρέξουν την διαδρομή για να βγει τελική κατάταξη.

Η διαδρομή και τα εμπόδια είναι σχεδιασμένα από τον δημιουργό εμποδίων Σουηδικής τηλεοπτικής εκπομπής επιβίωσης και την πινελιά τους έχουν βάλει στελέχη των Ειδικών δυνάμεων και κατασκευασμένη από την εταιρεία Tropic με έδρα τα Χανιά η οποία ειδικεύεται σε ξύλινες κατασκευές κάθε είδους.

Η διαδρομή μπορεί να είναι 330 μέτρα όμως σε αυτά τα μέτρα υπάρχουν εμπόδια τα οποία θα κάνουν την διαδρομή μια εμπειρία ζωής.

Έπαθλα

1) Ο νικητής κερδίζει αεροπορικά και διαμονή στην Ταϋλάνδη στο εξωτικό Phuket

2) 2 Διανυκτερεύσεις στην Μύκονο προσφορά της Mykonosrenthouse

3) 2 Διανυκτερεύσεις στα Χανιά σε ιδιωτική Βίλλα με πισίνα προσφορά του lofosvillage

4) Πτήση με διθέσιο μηχανοκίνητο αλεξίπτωτο πλαγιάς προσφορά της Paragliding

5) Από 5η θέση έως και 8η θέση από ένα χορταστικό γεύμα αξίας 20 ευρώ πρόσφορα του Burger-Steak House Jay Jay’s στα Χανιά

Το 10% των εσόδων θα κατατεθεί υπέρ των παρακάτω ιδρυμάτων:

Ο Σύλλογος Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης «Ορίζοντας» είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα σύλλογος, που δραστηριοποιείται στα πλαίσια του εθελοντισμού.

Ιδρύθηκε το 2004 (αρ. 210/2004 απόφαση του Πρωτοδικείου Χανίων), με σκοπό την στήριξη ατόμων που πάσχουν από καρκίνο, καλύπτοντας ανάγκες που άλλοι σύλλογοι αδυνατούσαν καθώς προσέφεραν βοήθεια σε παιδιά έως και 18 ετών.

Ο Σύλλογός στηρίζει παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες, αλλά απλώνουμε τη δράση μας και ανοίγουμε την αγκαλιά μας και σε μεγαλύτερες ηλικίες.

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι μία Αστική, Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που κάνει πραγματικότητα τις επιθυμίες παιδιών (3-18 ετών) με σοβαρές και απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες. Είναι από τις κορυφαίες, στο είδος της, ΜΚΟ στην Ελλάδα με έδρα τη Γλυφάδα Αττικής η οποία στηρίζεται αποκλειστικά σε χορηγίες και δωρεές ιδιωτών και εταιρειών, χωρίς να λαμβάνει κρατική επιχορήγηση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση