HomeCity GuideΔύο συναυλίες στο ανοιχτό θέατρο Γαζίου

Δύο συναυλίες στο ανοιχτό θέατρο Γαζίου

Δείτε το πρόγραμμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με δυο μοναδικές συναυλίες συνεχίζεται το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στο Ανοικτό Θέατρο Γαζίου την Πέμπτη 31 Αυγούστου και την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου.

Την Πέμπτη 31 Αυγούστου, ο Ανδρέας Παπαδάκης με το πιάνο του, η Αναστασία Μαυρίδη στο τραγούδι και ο Βλάχος Σπυρογιάννης στην κιθάρα και το τραγούδι, μας ταξιδεύουν μουσικά, σε μια συναυλία με ελεύθερη είσοδο. Ώρα έναρξης 21:00

Την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου, ο Βαγγέλης Σαμαράκης και η μουσική του συντροφιά, μας παρουσιάζουν μια μουσικο-ποιητική βραδιά με τίτλο «Είμαι από το Ηράκλειο…», με ελεύθερη είσοδο.

Μια νέα σειρά τραγουδιών, μαζί με κάποια που αγαπήσαμε, σε ποίηση – στίχους Γιώργου Αγγελάκη, Χρήστου Καραγιάννη, Ελένης Μωυσιάδου, Ερασμίας Πεδιαδιτάκη, Γιάννη Ρίτσου, Βαγγέλη Σαμαράκη, & Γιάννη Τσερεβελάκη, με την μελοποίηση να έχει γίνει από τον Βαγγέλη Σαμαράκη. Τραγουδούν οι Γιάννης Τζίνας, Πέλλα Ροδουσάκη και Gabriel Roskos, ενώ την Μουσική Συντροφιά απαρτίζουν οι Νίκος Ματζαπετάκης (μαντολίνο), Ελένη Δελιούση (βιολί), Δημήτρης Μεϊδάνης (σαξόφωνο, φυσαρμόνικα), Νίκος Σκιαδάς (κρουστά), Νίκος Μοσχονάς (ντραμς), Πάνος Κουρελάκος (μπάσο) και Βαγγέλης Σαμαράκης (πιάνο).

Ώρα έναρξης 21:00.

Νωρίτερα, στις 20:00, θα έχει γίνει το άναμμα του βωμού και γιορτή υποδοχής της Φλόγας της Αγάπης, από τη Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) και την Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ., στο πλαίσιο της 15ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση