HomeHL-Sports«Έκλεισε» και ο Λαμπάκης στον Εργοτέλη

«Έκλεισε» και ο Λαμπάκης στον Εργοτέλη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Στέλιος Λαμπάκης είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας. Ο 25χρονος ακραίος αμυντικός «έκλεισε» σήμερα και ταξίδεψε αμέσως για Καρπενήσι προκειμένου να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή του Εγροτέλη.

Ο Λαμπάκης είναι γεννημένος στις 12 Ιουνίου 1992 και έχει αγωνιστεί σε Οδυσσέα Κορδελιού Αναγέννηση Γιαννιτσών, Πιερικό, Πανελευσινιακό ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν  ο ΑΟ Τρικάλα.

Όσον αφόρα τώρα την προετοιμασία οι παίκτες μας συνεχίζουν την σκληρή δουλειά χωρίς προβλήματα γεγονός που αφήνει ικανοποιημένο τον τεχνικό της ομάδας μας  Τάκη Γκώνια και τους συνεργάτες του.

Να σημειώσουμε ότι η ομάδα μας θα δώσει και ένα φιλικό παιχνίδι στο Καρπενήσι με την ομάδα του ΑΠΟΚ Βελουχίου η οποία φέτος θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.

Η ημερομηνία διεξαγωγής της φιλικής αναμέτρησης θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες ημέρες, με πιθανότερες τις 6 ή 7 Σεπτεμβρίου.

Να σημειώσουμε ότι η επιστροφή της ομάδας μας στο Ηράκλειο έχει προγραμματιστεί για τις 8 Σεπτεμβρίου.
Ωστόσο η παρουσία του κ. Νάγκετ Σάμι στο Καρπενήσι έχει δώσει έναν διαφορετικό αέρα στην αποστολή της ομάδας.

Παράλληλα τόσο ο Τάκης Γκωνιας όσο και ο Σταύρος Λαμπράκης βρίσκονται σε συνεχή επαφή και συζητήσεις μαζί του για θέματα που αφορούν τον σχεδιασμό και τον προγραμματισμό της ομάδας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση