Σοβαρή είναι η κατάσταση της υγείας της 26χρονης γυναίκας που τραυματίστηκε σήμερα, μαζί με τέσσερις ακόμα ανθρώπους, σε τροχαίο που σημειώθηκε στην εθνική οδό στο ύψος της Γεωργιούπολης όταν λεωφορείο της Αεροπορίας Στρατού συγκρούστηκε με διερχόμενο ΙΧ.

«Ήδη ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο χειρουργείο που αφορούσε την εσωτερική αιμορραγία ενώ αμέσως μετά εισήχθη και πάλι για νέο χειρουργείο που αφορά την αποκατάσταση ενός κατάγματος στο πόδι», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο διοικητής του νοσοκομείου Ρεθύμνου, Γιώργος Φραγκιαδάκης ενώ παράλληλα επεσήμανε ότι η κατάστασή της είναι σοβαρή, ωστόσο η συνολική εικόνα θα φανεί μετά και το δεύτερο χειρουργείο.

Εξιτήριο για τους τρεις, στην Χειρουργική ο 23χρονος

Την ίδια ώρα εξιτήριο έχουν πάρει από το νοσοκομείο τα τρία άτομα (δύο στρατιώτες και ο επιβάτης του ΙΧ) καθώς έφεραν ελαφρά τραύματα ενώ παραμένει σε νοσηλεία ο 23χρονος.

«Ο 23χρονος παραμένει στην Χειρουργική Κλινική του νοσοκομείου χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή του. Τα τραύματά του έχουν περιποιηθεί από τους γιατρούς και αναμένεται κι αυτός σύντομα να πάρει εξιτήριο», ανέφερε σχετικά ο κ. Φραγκιαδάκης.

Το τροχαίο

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα στις 6.30 το πρωί όταν – κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες – ένα ΙΧ συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με λεωφορείο της Αεροπορίας Στρατού.

Λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης στο επιβατηγό αυτοκίνητο, εγκλωβίστηκαν οι επιβαίνοντες, ένα νεαρό ζευγάρι ηλικίας περίπου 26 ετών και οι δύο. Αμέσως σήμανε συναγερμός στις αρχές, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τις Βρύσες για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών από τα συντρίμμια.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν τέσσερις πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο με δύο οχήματα. Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Στο στρατιωτικό λεωφορείο επέβαιναν 20 άτομα, όλοι τους στρατιώτες, εκ των οποίων τραυματίστηκαν τρείς, ευτυχώς όχι σοβαρά.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση