HomeHL-GreeceΔικάζεται σήμερα ο συμβασιούχος που μαχαίρωσε το δήμαρχο Ελευσίνας

Δικάζεται σήμερα ο συμβασιούχος που μαχαίρωσε το δήμαρχο Ελευσίνας

Στον 35χρονο ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δικάζεται σήμερα ο 35χρονος συμβασιούχος, ο οποίος, τη Δευτέρα 28 Αυγούστου, μαχαίρωσε το δήμαρχο Ελευσίνας Γιώργο Τσουκαλά.

Χθες του ασκήθηκε ποινική δίωξη για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, οπλοχρησία και οπλοφορία, σε βαθμό πλημμελήματος και παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο. Ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να δικαστεί σήμερα.

Ο δήμαρχος Γιώργος Τσουκαλάς μαχαιρώθηκε δύο φορές στο πόδι και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Μέσα από το νοσοκομείο έστειλε το εξής μήνυμα, όπως το δημοσίευσε ο δήμος Ελευσίνας:

«Η συμπαράσταση και η αγάπη του κόσμου δεν με συγκινούν απλά αλλά με γεμίζουν δύναμη. Σας ευχαριστώ όλους ολόψυχα και ειδικά τους εξαιρετικούς ανθρώπους του Θριασίου Νοσοκομείου, τόσο της Διοίκησης, όσο και του ιατρικού-νοσηλευτικού δυναμικού για την άψογη αντιμετώπιση της κατάστασης. Δεχτείτε τη βαθιά ευγνωμοσύνη της οικογένειάς μου αλλά και τη δική μου για το σεβασμό με τον οποίο αντιμετωπίζετε το γεγονός. Σύντομα θα είμαστε πάλι όλοι μαζί για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για την πόλη μας».

Ο 35χρονος αμέσως μετά την επίθεση πήγε στην καφετέρια που συχνάζει όπου και συνελήφθη.

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση