Τροχαίο ατύχημα με πέντε τραυματίες σημειώθηκε λίγο μετά τις 6:30 το πρωί στην Εθνική Οδό στο ύψος της Γεωργιούπολης στα Χανιά, όταν λεωφορείο της Αεροπορίας Στρατού συγκρούστηκε με διερχόμενο ΙΧ, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες.

Λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης στο επιβατηγό αυτοκίνητο, εγκλωβίστηκαν οι επιβαίνοντες, ένα νεαρό ζευγάρι ηλικίας περίπου 25 ετών και οι δύο. Αμέσως σήμανε συναγερμός στις αρχές, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τις Βρύσες για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών από τα συντρίμμια.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν τέσσερις πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο με δύο οχήματα. Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ρεθύμνου. Σοβαρότερη κρίνεται η κατάσταση της νεαρής επιβάτιδας καθώς φέρεται να έχει τραυματιστεί στο κεφάλι.

Στο στρατιωτικό λεωφορείο επέβαιναν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες 20 άτομα, όλοι τους στρατιώτες, εκ των οποίων τραυματίστηκαν τρείς, ευτυχώς όχι σοβαρά. Όλοι τους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και ιατρικές εξετάσεις.

Τα αίτια του ατυχήματος διερευνά η Τροχαία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση