Μολονότι το 2017 δεν ήταν η καλύτερη χρονιά για την κρουαζιέρα στο Ηράκλειο, ωστόσο οι συμφωνίες που έχουν επιτευχθεί μεταξύ των αρμόδιων τοπικών αρχών και των μεγάλων διοργανωτών κρουαζιέρας του εξωτερικού, εξελίσσονται σε ικανοποιητικό επίπεδο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία των προγραμματισμένων αφίξεων κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι του Ηρακλείου, έτσι όπως έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Οργανισμού Λιμένος, σήμερα φθάνει το “Queen Victoria” με 2.014 επιβάτες, και αύριο Πέμπτη, τελευταία ημέρα του Αυγούστου, το “Celestyal Olympia” θα καταπλεύσει για μία ακόμη φορά μεταφέροντος 1.664 επιβάτες.

Έτσι, με τις δύο τελευταίες αφίξεις, ο αριθμός των επισκεπτών που έφτασε με κρουαζιερόπλοιο στο Ηράκλειο φθάνει τους 25.821. Στη διάρκεια του μήνα, και πιο συγκεκριμένα από τις 2 έως τις 31 Αυγούστου είχαν προγραμματιστεί συνολικά 14 αφίξεις.

Περισσότερο ικανοποιητική είναι η εικόνα που παρουσιάζει η κρουαζιέρα στα Χανιά, καθώς σύμφωνα με στοιχεία του Λιμενικού Ταμείου Χανίων, από την αρχή του χρόνου μέχρι σήμερα έφτασαν με κρουαζιερόπλοιο στο λιμάνι της Σούδας περισσότεροι από 80.000 επιβάτες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση