HomeΚΟΣΜΟΣΔεκατριάχρονος σκότωσε 14χρονη γιατί του άρεσε η ιδέα της δολοφονίας

Δεκατριάχρονος σκότωσε 14χρονη γιατί του άρεσε η ιδέα της δολοφονίας

Ήθελε να δει «πώς η υπόλοιπη τάξη θα αντιδράσει όταν θα θρηνούσαν για εκείνη»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ενώπιον της δικαιοσύνης βρίσκεται ένας έφηβος από τη Βραζιλία που μαχαίρωσε μια συμμαθήτριά του γιατί του «αρέσει η ιδέα της δολοφονίας», όπως ακούστηκε στο δικαστήριο.

Ο 13χρονος κατηγορείται ότι δολοφόνησε τη συμμαθήτριά του, Tamires Paula de Almeida, την ώρα που εκείνη περίμενε το ασανσέρ, στην πολυκατοικία, όπου ζούσαν και οι δύο στην πόλη Goiana.

Η 14χρονη γνώριζε το αγόρι, ο οποίος δεν μπορεί να ονομαστεί για νομικούς λόγους, καθώς πήγαιναν στο ίδιο σχολείο και παρακολουθούσαν μερικά από τα ίδια μαθήματα, σύμφωνα με τον βρετανικό Independent.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το αγόρι είπε σε αστυνομικούς ότι είχε προσχεδιάσει την επίθεση και αγόρασε το μαχαίρι γιατί του «άρεσε η ιδέα της δολοφονίας». Ήθελε να δει «πώς η υπόλοιπη τάξη θα αντιδράσει όταν θα θρηνούσαν για εκείνη».

Ο αστυνομικός Leonidio Alves de Moraes, δήλωσε στη βραζιλιάνικη ιστοσελίδα G1L πως «το αγόρι μας είπε ότι άρπαξε την Tamires ακριβώς την ώρα που έμπαινε στο ασανσέρ και την έσυρε έξω. Προσπάθησε να τη σκοτώσει χτυπώντας το κεφάλι της στον τοίχο. Αλλά δεν πέθανε. Όταν είδε ότι ήταν ακόμα ζωντανή, τη σκότωσε με το μαχαίρι. Το έγκλημα ήταν τόσο βάναυσο, τόσο σκληρό και τόσο γεμάτο οργή, που το μαχαίρι γύρισε μέσα στο σώμα του κοριτσιού. Το θύμα είχε δεχτεί περίπου δέκα μαχαιριές μεταξύ των χεριών, του λαιμού και του θώρακα».

Ο έφηβος φέρεται να ήθελε να σκοτώσει δύο ακόμη συμμαθήτριές του και να γίνει κατά συρροή δολοφόνος, αλλά δείλιασε και έτρεξε στο σχολείο του, όπου ομολόγησε τι συνέβη σε έναν δάσκαλο.
newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση