HomeΚΡΗΤΗ«Από την κατάργηση στον διπλασιασμό των Πανελλαδικών»

«Από την κατάργηση στον διπλασιασμό των Πανελλαδικών»

Ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο ζήτημα του νέου συστήματος εισαγωγής στα ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης που προωθεί το Υπουργείο Παιδείας και η κυβέρνηση αναφέρεται σε ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Ηρακλείου της ΝΔ. Πιο συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

«Μετά από ένα ατέλειωτο γαϊτανάκι αλληλοαναιρούμενων δηλώσεων ανάμεσα στον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Παιδείας, η Κυβέρνηση αποφάσισε να καταθέσει ένα, μάλλον τελικό, σχέδιο για το ζήτημα των πανελλαδικών εξετάσεων.

Με τους μαθητές και τους γονείς να παρακολουθούν άφωνοι μια άσχετη Κυβέρνηση να παίζει επικοινωνιακά παιχνίδια στις πλάτες της νέας γενιάς, το Υπουργείο Παιδείας κατέληξε από την κατάργηση, στο «διπλασιασμό» των πανελλαδικών!

Οι διπλές πανελλαδικές είναι ένα σχέδιο που αυξάνει αντί να μειώνει τόσο την κούραση και την αγωνία των παιδιών, όσο και την οικονομική επιβάρυνση των οικογενειών.

Η κυβέρνηση θα πρέπει να αντιμετωπίσει με υπευθυνότητα το ζήτημα των πανελλαδικών και το ζήτημα της Παιδείας, εν γένει, και όχι με όρους καιροσκοπισμού και ‘ψαρέματος’ ψήφων από 17χρονα παιδιά».

Διαφήμιση
Διαφήμιση