HomeHL-9Ταξιτζήδες Χανίων: Αληθινό το περιστατικό με την προκλητική τουρίστρια

Ταξιτζήδες Χανίων: Αληθινό το περιστατικό με την προκλητική τουρίστρια

Γερμανίδα αρνήθηκε να πληρώσει το κόμιστρο...

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαστάσεις φαίνεται πως έχει πάρει το τελευταίο χρονικό διάστημα το περιστατικό που σημειώθηκε στα Χανιά πριν από μερικές ημέρες, με πρωταγωνίστρια μια Γερμανίδα τουρίστρια η οποία αρνήθηκε να πληρώσει το κόμιστρο που της αναλογούσε.
Το περιστατικό αυτό είδε το φως της δημοσιότητας ως ένα ακόμη κρούσμα αλλοδαπού τουρίστα με παράλογες απαιτήσεις απέναντι σε επαγγελματίες με πρόσχημα το … ελληνικό χρέος.

Στη συνέχεια ωστόσο, δημοσιεύματα στο διαδίκτυο ενέταξαν την είδηση στα hoaxes, δηλαδή σε ψευδείς ή παραποιημένες ειδήσεις. Το γεγονός αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Χανίων, οι οποίοι σε ανακοίνωσή τους επισημαίνουν ότι το περιστατικό ήταν “πέρα για πέρα αληθινό”.

Πιο συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή τους υποστηρίζουν ότι “το τελευταίο διάστημα ο κλάδος στοχοποιείται αδίκως, με αποκορύφωμα την είδηση με τη Γερμανίδα τουρίστρια που χαρακτηρίστηκε ως ψεύτικη”.
Αναλυτικότερα, στην ίδια ανακοίνωση διευκρινίζουν για το περιστατικό:

Η εν λόγω πελάτισσα δεν ήθελε να πληρώσει τον πρώτο συνάδελφο, ενώ ο δεύτερος που τελικά, την πήγε στον προορισμό της, πληρώθηκε υπό το φόβο επίκλησης του αστυνομικού οργάνου. Για μία ακόμη φορά, επαναλαμβάνεται, ότι το περιστατικό είναι αληθές!

Διαφήμιση
Διαφήμιση