HomeHL-9Πένθος στη Βιάννο που αποχαιρέτησε τον Δήμο

Πένθος στη Βιάννο που αποχαιρέτησε τον Δήμο

Στις 15:00 το τελευταίο αντίο στο Λουτράκι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Βαριά είναι η ατμόσφαιρα στη Βιάννο και ιδιαίτερα στο Λουτράκι από την είδηση του θανάτου του Δήμου Καρτσάκη, του νεαρού άνδρα που τραυματίστηκε σε τροχαίο το 2016 και έδωσε πολύμηνη μάχη για την αποκατάσταση της υγείας του.

Ο 23χρονος Δήμος “επέστρεψε” από τη Λάρισα όπου βρισκόταν στο Ειδικό Κέντρο Αποκατάστασης στο σπίτι του στο Λουτράκι στις 9:00 το πρωί, ενώ φίλοι, συγγενείς και συγχωριανοί απηύθυναν το ύστατο χαίρε στις 15:00 στον Ιερό Ναό Παναγίας Λουτρακίου, από όπου θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία.

Ο Δήμος, σε ηλικίας μόλις 22 χρόνων, τον Ιούνιο του 2016 είχε τραυματιστεί βαρύτατα σε τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μοτοσικλέτα του στην περιοχή του Κερατόκαμπου. Κατά την πτώση του στον δρόμο είχε υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και είχε μεταφερθεί διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου. Στη συνέχεια από το ΠΑΓΝΗ μεταφέρθηκε στη Λάρισα στο Κέντρο Αποκατάστασης όπου και είχε παραμείνει εννέα μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του άτυχου Δήμου παρουσίαζε ορατά σημάδια βελτίωσης, ωστόσο ξαφνικά, τις τελευταίες ημέρες επιδεινώθηκε και πάλι με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση