HomeHL-9Ενδείξεις για αυξημένη τουριστική κίνηση τον Σεπτέμβριο στην Κρήτη

Ενδείξεις για αυξημένη τουριστική κίνηση τον Σεπτέμβριο στην Κρήτη

Τί δείχνουν τα στοιχεία των προγραμματισμένων πτήσεων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ιδιαίτερα ικανοποιητικά για τον τουρισμό της Κρήτης είναι τα στοιχεία που προκύπτουν από τις προγραμματισμένες πτήσεις για τον μήνα Σεπτέμβριο. Τα στοιχεία αυτά, τα οποία επεξεργάζεται η Εθνική Αρχή Συντονισμού Πτήσεων, αφορούν τα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας, μεταξύ των οποίων του Ηρακλείου και των Χανίων.

Σε σύγκριση με τα δεδομένα του Σεπτεμβρίου 2016, ο αριθμός των προγραμματισμένων πτήσεων στο αεροδρόμιο “Ν. Καζαντζάκης” του Ηρακλείου παρουσιάζει αύξηση της τάξεως του 12,9%, γεγονός που σημαίνει ότι οι προγραμματισμένες θέσεις στις τουριστικές πτήσεις αυξήθηκαν κατά 73.000.

Αντίστοιχα, η αύξηση που καταγράφεται στο αεροδρόμιο “Ι. Δασκαλογιάννης” των Χανίων υπολογίστηκε στο 7% ή σε 13.000 περισσότερες προγραμματισμένες θέσεις πτήσεων, σε σχέση με πέρυσι.

Όπως προκύπτει επίσης από τα στοιχεία των προγραμματισμένων πτήσεων, τον μήνα Σεπτέμβριο οι Γερμανοί τουρίστες που θα επισκεφθούν την Ελλάδα θα αυξηθούν σημαντικά σε ποσοστό 15,2%, ενώ αυξημένη κίνηση αναμένεται επίσης από τη Βρετανία, την Ολλανδία και τη Ρωσία.

Με πληροφορίες από tornosnews.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση