HomeHL-TOPΤελαυταίο «αντίο» για τον 23χρονο Δήμο – Επιστρέφει στο… σπίτι του

Τελαυταίο «αντίο» για τον 23χρονο Δήμο – Επιστρέφει στο… σπίτι του

Αύριο η κηδεία στην Βιάννο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στα… πάτρια εδάφη επιστρέφει η σορός του 23χρονου Δήμου Καρτσάκη που χθες άφησε την τελευταία του πνοή στο Ειδικό Κέντρο Αποκατάστασης της Λάρισας έπειτα από 14 μήνες μάχης με την ζωή που έδινε ο άτυχος νέος μετά από τροχαίο ατύχημα.

Η κηδεία του αναμένεται να τελεστεί αύριο στις 3 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό της Παναγίας Λουτρακίου στην Βιάννο ενώ η σορός του 23χρονου Δήμου θα βρίσκεται στο σπίτι της οικογένειάς του στις 9 το πρωί.

Το τροχαίο

Ήταν ξημερώματα της 3ης Ιουνίου του 2016 όταν ο 22χρονος Δήμος την ώρα που οδηγούσε με τη μηχανή του στην περιοχή του Κερατόκαμπου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να πέσει στο οδόστρωμα.

Εξαιτίας της πτώσης του, υπέστη τραύματα σε όλο του το σώμα καθώς και βαρύτατες κρανιοεκγεφαλικές κακώσεις.

Ο 22χρονος μεταφέρθηκε διασωληνομένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου όπου παρέμεινε για αρκετό καιρό.

Το Νοέμβριο του ίδιου έτους ο άτυχος νεαρός άνδρας μεταφέρεται στο Ειδικό Κέντρο Αποκατάστασης στην Λάρισα. Ωστόσο τις τελευταίες ημέρες η υγεία του σημείωσε επιδείνωση και το απόγευμα της Κυριακής υπέκυψε στα τραύματά του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση