HomeHL-9Ενώπιον του ανακριτή για την άγρια επίθεση σε έναν άνδρα

Ενώπιον του ανακριτή για την άγρια επίθεση σε έναν άνδρα

Κινδυνεύει να χάσει το μάτι του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη βρίσκονται πλέον τα τέσσερα άτομα που συνελήφθησαν για την άγρια επίθεση ενός 15χρονου σε βάρος ενός 26χρονου καθώς οδηγήθηκαν ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθούν, διαδικασία η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Οι τέσσερις άνδρες, ηλικίας από 18 έως 49 ετών – ανάμεσά τους και ο πατέρας του δράστη – πέρασαν χθες το κατώφλι του εισαγγελέα ο οποίος τους άσκησε ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος.

Η υπόθεση

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου σε χωριό του δήμου Μινώα Πεδιάδος όταν ο 29χρονος πήγε στο σπίτι των κατηγορουμένων για να ζητήσει τον λόγο επειδή η οικογένεια του ανηλίκου τον θεωρούσε υπεύθυνο για μία φωτιά που είχε ξεσπάσει σε περιουσία τους.

Στο σπίτι βρίσκονταν ο 15χρονος, ο πατέρας του και τρεις ακόμα φίλοι της οικογένειας οι οποίοι όταν είδαν τον 29χρονο άρχισαν να επιτίθενται λεκτικά σε βάρος του.

Κατά την διάρκεια του έντονου καυγά ο 15χρονος πήρε ένα ξύλο – στο οποίο υπήρχαν πρόκες – και χτύπησε τον 29χρονο στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Οι γείτονες ειδοποίησαν τις αρχές με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να μεταφέρει τον 29χρονο στο Βενιζέλειο όπου και διαπιστώθηκε ότι φέρει σοβαρό τραύμα στο μάτι και πιθανότατα θα χάσει την όρασή του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση