HomeΣΠΟΡΠαναθηναϊκός Λεβαδειακός 0-0

Παναθηναϊκός Λεβαδειακός 0-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο απόλυτο μηδέν έμεινε ο Παναθηναϊκός στον εντός έδρας αγώνα του με τον Λεβαδειακό, παραμένοντας έτσι χωρίς νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Πιο συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» παραχώρησαν λευκή ισοπαλία (0-0) την Κυριακή στους Βοιωτούς, ωστόσο θα πρέπει να είναι και ευχαριστημένοι με τον βαθμό που πήραν

Κι αυτό γιατί, μετά την αποβολή του Ευαγγέλου, που άφησε τους γηπεδούχους με 10 παίκτες, η ομάδα του Aνιγκό, παίζοντας στην κόντρα, έχασε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει, προκαλώντας… τρικυμία στην οπισθοφυλακή του «τριφυλλιού» που έδειχνε να τα έχει χαμένα.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα το συγκρότημα του Ουζουνίδη είναι στους… 0 βαθμούς, καθώς ξεκίνησε το πρωτάθλημα με τιμωρία δύο πόντων, την ώρα που ο Λεβαδειακός κατέκτησε τον δεύτερο βαθμό του στο νέο πρωτάθλημα.

Οι πολλές απουσίες ανάγκασαν τον Ουζουνίδη να «μετατρέψει» τον Κολοβέτσιο σε αριστερό μπακ, ενώ στην προθέρμανση ένιωσε ενοχλήσεις ο Κουρμπέλης και αποσύρθηκε από το αρχικό σχήμα για να πάρει τη θέση του ο Καμπέσας.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, στο 48΄ έγινε η πιο καθοριστική φάση του αγώνα. Ο Γιακουμάκης πρόλαβε και «τσίμπησε» τη μπάλα από τον Ευαγγέλου, ο οποίος τον ανέτρεψε και αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ετσι, παρουσιάστηκε στον Λεβαδειακό η χρυσή ευκαιρία να φύγει με νίκη από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Απέναντι στον ελλιπή, με αριθμητικό μειονέκτημα και κουρασμένο από το ταξίδι στο Μπιλμπάο, Παναθηναϊκό.

Θα τα είχε καταφέρει αν οι παίκτες του ήταν στοιχειωδώς ψύχραιμοι στην τελική προσπάθεια και δεν έχασαν κλασικές ευκαιρίες σε ένα πεντάλεπτο-φωτιά με τους Μπραντάο (71΄), Γιουσούφ (73΄) και ξανά Μπραντάο (74΄).

Όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, κερδισμένος είναι μάλλον ο Παναθηναϊκός, αφού απέφυγε μια ήττα η οποία πιθανότατα θα δημιουργούσε σοβαρούς τριγμούς.

Κίτρινες: Ευαγγέλου, Κουλιμπαλί, Λουντ – Τριποτσέρης, Νιάσε

Κόκκινες: Ευαγγέλου (48΄ -δεύτερη κίτρινη)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Ευαγγέλου, Κολοβέτσιος, Ζέκα, Καμπέσας (46΄ Τσάβες), Λουντ, Άλτμαν (67΄ Γιόχανσον), Λουσιάνο, Μολίνς (72΄ Χατζηγιοβάνης)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): 
Επασί, Ζαραδούκας, Μεντί, Τριποτσέρης, Λεονάρντο, Τσαμπούρης, Νιάσε, Μητρόπουλος (86΄ Καλτσάς), Γιακουμάκης (86΄ Καψάσκης), Γιουσούφ, Μπραντάο (77΄ Βασιλείου)

Διαφήμιση
Διαφήμιση