HomeΣΠΟΡΠανιώνιος Απόλλων 2-0

Πανιώνιος Απόλλων 2-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Πανιώνιος έκανε το «2 στα 2» στο φετινό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, αποδεικνύοντας ότι και αυτή η σεζόν έχει μεγάλες προσδοκίες.

Οι κυανέρυθροι επιβλήθηκαν με 2-0 σκορ της «ελαφράς ταξιαρχίας» την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League κι έτσι θα μοιραστούν για ακόμη μία εβδομάδα την κορυφή της βαθμολογίας με τον Ολυμπιακό.

Οι Νεοσμυρνιώτες μπήκαν πολύ δυνατά και στο 9’ είχαν δοκάρι με τον Μασούντ, ενώ στο 39’ ο Χατζισαφί πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με πλασέ από πλάγια θέση έκανε το 1-0. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν, κυνηγόντας ένα δεύτερο τέρμα που θα «καθάριζε» το παιχνίδι. Αυτό εν τέλει ήρθε στο 56’, με τον Λάμπρου να κάνει ωραίο τελείωμα παραβιάζοντας την εστία του Τσόβιτς.

Στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι, καθώς ο Απόλλων στη μοναδική του ευκαιρία στο δεύτερο μέρος είχε δοκάρι με τον Ελμπάζ στις καθυστερήσεις.

Κίτρινες:
 Σαββίδης – Κονέ, Ανιέτε

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά, Χατζισαφί, Κόρμπος, Σαββίδης (63’ Ταπόκο), Μασούρας (87’ Σαραμαντάς), Μασούντ, Λάμπρου, Ντουρμισάι (80’ Γεσίλ).

Απόλλων Σμύρνης (Άκης Μάντζιος):
 Τσόβιτς, Κοντοές, Παπάζογλου, Μπαρτολίνι, Κούρος 70’ Μενδρινός), Μπαμπιάρζ (87’ Ελμπάζ), Χουάρες, Κονέ, Ανιέτε, Μάατσεν (46’ Αλμπάνης), Καστιγέχος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση