HomeHL-SportsΟΦΗ Ομόνοια 1-1

ΟΦΗ Ομόνοια 1-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι Ομιλίτες έμειναν στο 1-1 απέναντι στους Κύπριους

Ο ΟΦΗ υποδέχθηκε την Ομόνοια σε κυριακάτικη  φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο «Γεντί Κουλέ» υπό την παρουσία 5.000 θεατών για τους «μελανόλευκους» οι οποίοι μάλλον θα έμειναν ικανοποιημένοι από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας τους.

Περίπου 100 οπαδοί της κυπριακής ομάδας έδωσαν το «παρών» στο γήπεδο του Ηρακλείου.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος παρέταξε ένα ανταγωνιστικό σύνολο που αντιμετώπισε το «τριφύλλι» που έχει ήδη ξεκινήσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Μεγαλονήσου.

Ο ΟΦΗ ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο έκτο λεπτό έπειτα από πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Άγγελος Χαντί. Ωστόσο, η Ομόνοια ανταπέδωσε στο 35’ χάρη σε κοντινή προβολή του Χένβινχες Μαντούρο που είχε σκοράρει στο 5-0 για λογαριασμό του ΠΑΟΚ κατά την αγωνιστική περίοδο 2014-2015.

Κατόπιν, ακολούθησαν νεύρα μεταξύ των ποδοσφαιριστών από τις δύο ομάδες για να χρειαστεί παρέμβαση εκ μέρους των προπονητών τους προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βισκαδούρος με βοηθούς τους Παπαδάκη και Γαρεφαλάκη.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κομεσίδης, Μονιάκης, Ζιαμπάρης, Πουρτουλίδης, Χαντί, Ορτέγκα, Μάρτος, Κουσκουνάς, Ποτουρίδης, Νάστος.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Στρέζος, Κομεσίδης (60′ Σιώπης), Μονιάκης (60′ Κοιλιάρας), Ζιαμπάρης, Πουρτουλίδης (46΄Οικονόμου), Χαντί (84′ Παπατόλιος), Ορτέγκα (88′ Πλευράκης), Μάρτος (60′ Ογκμποε), Κουσκουνάς (46′ Μάνος), Ποτουρίδης (88′ Μπολάκης), Νάστος.

Εκτός αποστολής του ΟΦΗ οι Λεάλ, Περογαμβράκης και Παπαστεργιανός.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Πάμπος Χριστοδούλου): Παναγή, Δημητρίου, Ρενάτο Μαργκάσα, Γουίλιαμ Σοάρες (65′ Κατελάρης), Φαμπρίσιο (60′ Τζαΐλσον), Χέντβιγκες Μαδούρο (70′ Μπρέβελντ), Κανού, Χριστοφή, Νταρμπισάιαρ, Τζαρσίνιο, Λεάντρο Γκονζάλες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση