HomeHL-9Σε αυτόν τον φούρνο επικρατεί το αδιαχώρητο

Σε αυτόν τον φούρνο επικρατεί το αδιαχώρητο

Δείτε γιατί

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το αδιαχώρητο σημειώνεται καθημερινά σε φούρνο στο Ηράκλειο με τον ιδιοκτήτη του να μην προλαβαίνει στην κυριολεξία να … ξεφουρνίζει. Ο λόγος είναι πολύ απλός, και ταυτόχρονα αυτονόητος. Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας φαίνεται πως είχε στόχο να αυξήσει σημαντικά την πελατεία του ή να την διατηρήσει σε κάποια συγκεκριμένα επίπεδα, παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε μεσούσης της οικονομικής κρίσης.

Έτσι, όχι μόνο προσφέρει τα προϊόντα του σε χαμηλές τιμές αλλά χειρίζεται έξυπνα το επιχειρηματικό «όπλο» των προσφορών, όπου με την αγορά ενός είδους δίνει δώρο και τα … συνοδευτικά του, σε τιμή ελκυστική.

Μάλιστα πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι διανύουν χιλιόμετρα προκειμένου να επισκεφτούν το συγκεκριμένο φούρνο που βρίσκεται λίγο πριν τον κόμβο Αμμουδάρας-Γαζίου. Ο ιδιοκτήτης αποτελεί παράδειγμα επιχειρηματία αφού επιβραβεύει τους πελάτες  του με κεράσματα ενώ παράλληλα έχει αυξήσει τις θέσεις εργασίας καθώς στο φούρνο δουλεύουν αρκετά άτομα για να εξυπηρετήσουν τον κόσμο που πηγαίνει.

Είναι προφανές λοιπόν, ότι η οικονομία βασίζεται σε απλούς κανόνες προσφοράς και ζήτησης. Όταν η σχέση τιμής και ποιότητας είναι ικανοποιητική για τον καταναλωτή, τότε η ζήτηση αυξάνεται και μαζί με αυτήν και ο τζίρος του επιχειρηματία.

Τρόπο θέλει, όχι κόπο…

Διαφήμιση
Διαφήμιση