HomeHL-SportsΠαναιτωλικός Ατρόμητος 2-2

Παναιτωλικός Ατρόμητος 2-2

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαφήμιση του ποδοσφαίρου ήταν το παιχνίδι ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Ατρόμητο, στο οποίο οι Περιστεριώτες προηγήθηκαν δύο φορές, με τους γηπεδούχους όμως να απαντούν, σώζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας.

Για τους Αγρινιώτες σκόραραν οι Χαντάκιας (67’) και Μοράρ (79’), ενώ για τους φιλοξενούμενους βρήκαν δίχτυα οι Ντιγκινί (32’) και Ντάουντα (69′).

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε το παιχνίδι πιο δυνατά και φαινόταν ότι ήλεγχε τον ρυθμό του αγώνα, αλλά δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Ο Ατρόμητος, όμως, ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ. Στο 32’ Ο Ούμπιδες έβγαλε τη σέντρα και με κεφαλιά ο Ντιγκινί έκανε το 0-1. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν καταιγιστικός και τα γκολ έπεσαν «βροχή». Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 67΄. Μετά το κόρνερ του Κλέσιο ο Χαντάκιας εκμεταλλεύτηκε την κακή έξοδο του Μίρκοβιτς και ισοφάρισε.

Τα πανηγύρια των γηπεδούχων, όμως, κράτησαν μόλις δύο λεπτά. Στο 69’ εκπληκτικό σουτ του Ντάουντα, ο Ατρόμητος έκανε το 1-2. Ο Μοράρ τρία λεπτά μετά την είσοδό του, στο 79’ έκανε με κοντινό πλασέ ισοφάρισε για τον Παναιτωλικό, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Κίτρινες:
 Ρότσα, Μάζουρεκ, Ντίας – Μανούσος

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος):
 Κυριακίδης, Ροντρίγκες, Χαντάκιας, Μαρινάκης (84’ Βασιλούδης), Ρότσα, Μπεχαράνο, Λόπες, Ρόσα, Ντίας (76’ Μόραρ), Μάζουρεκ (56’ Κλέσιο), Μαρκόφσκι

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): 
Μίρκοβιτς, Χατζηισαίας, Καρασαλίδης, Γιάννουλης (76’ Μενσά ), Κιβρακίδης, Μπουσούλαζιτς (67’ Ρισβάνης ), Μάντσον, Ούμπιδες, Ντιγκινί (67’ Βασιλακάκης), Μανούσος, Ντάουντα

Διαφήμιση
Διαφήμιση