HomeHL-SportsΠλατανιάς Ξάνθη 0-2

Πλατανιάς Ξάνθη 0-2

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Tην παρθενική της νίκη στη φετινή Super League πέτυχε το Σάββατο η Ξάνθη και μάλιστα σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος.

Oι Ακρίτες με δύο γκολ σε διάστημα επτά λεπτών επικράτησαν 2-0 του Πλατανιά στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής και έσπασαν το «ρόδι», μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας απέναντι στη Λαμία.

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το ματς για την Ξάνθη, η οποία προηγήθηκε μόλις στο 18ο λεπυό.

Η άμυνα του Πλατανιά συνελήφθη… κοιμώμενη καθώς οι παίκτες μάρκαραν «με τα μάτια» τον Μπρίτο, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε διαγώνια, κάνοντας το 0-1.

Επτά λεπτά αργότερα (25΄) μετά από εξαιρετικό συνδυασμό των Ντε Λούκας-Κασέδο και σέντρα του τελευταίου, ο Γέντρισεκ παραβίασε για δεύτερη φορά την εστία του Ομπερχάουζεν, βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη της ομάδας του.

Κι αφού δεν κατάφεραν οι γηπεδούχοι να μειώσουν πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο, με τον Ζίβκοβιτς να νικάει τον Γκζέλτσακ στην πολύ μεγάλη ευκαιρία του Πλατανιά, τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα.

Η ομάδα του Μίλαν Ράσαβατς στη συνέχεια κράτησε σχετικά άνετα το προβάδισμα και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στη φετινή σεζόν.

Κίτρινες: Ντεβέσα, Ντικαμονά, Κοροβέσης, Μπούτνικ – Καμαρά, Κίκε, Κασάδο, Ντε Λούκας, Μεχία

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Ομπερχάουζερ, Στάθης, Καρυπίδης, Ντικαμονά, Βάντερσον, Κρος (31′ Στανισάβλιεβιτς), Αγγελόπουλος (63΄ Μπούτνικ), Ενσικουλού, Ντεβέσα (77΄ Πατράλης), Κοροβέσης, Γκζέλτσακ.

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Φλίσκας, Κασάδο, Καμαρά, Λουσέρο, Ντε Λούκας, Κίκε (60΄ Τριάδης), Μπρίτο (83΄ Κάστρο), Γέντρισεκ (76΄ Μεχία)

Διαφήμιση
Διαφήμιση