HomeHL-WorldΜπάκιγχαμ: Τρόμος από επίθεση άνδρα με σπαθί

Μπάκιγχαμ: Τρόμος από επίθεση άνδρα με σπαθί

Συναγερμός στο παλάτι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε κατάσταση συναγερμού τέθηκε το βράδυ της Παρασκευής η περιοχή γύρω από το παλάτι του Μπάκιγχαμ, μετά από επίθεση ενός άνδρα σε αστυνομικούς.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο άνδρας κρατούσε σπαθί και κατάφερε να τραυματίσει δύο αστυνομικούς, οι οποίοι πραγματοποιούσαν περιπολία στον περιβάλλοντα χώρο του παλατιού.

Η αντίδραση των υπολοίπων αστυνομικών ήταν άμεση, καθώς ο δράστης εξουδετερώθηκε και συνελήφθη.

Παρ’ ότι ο δράστης έχει συλληφθεί, η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη για λόγους ασφαλείας, ενώ γίνεται έλεγχος στους γύρω δρόμους για τυχόν συνεργάτες του άνδρα που επιτέθηκε.

back

Παράλληλα, η Μητροπολιτική αστυνομία έχει δώσει εντολή για αυξημένη προσοχή στις μονάδες της, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλα χτυπήματα «μοναχικών λύκων».

Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας ενημέρωσε επισήμως ότι έχει συλληφθεί ο δράστης και ότι έχουν τραυματιστεί δύο αστυνομικοί, η ζωή των οποίων δεν βρίσκεται σε κίνδυνο. «Στο σημείο παραμένουν αστυνομικές δυνάμεις για λόγους ασφαλείας», πρόσθεσε.

Νωρίτερα στις Βρυξέλλες, άνδρας είχε επιτεθεί με μεγάλο μαχαίρι και είχε τραυματίσει δύο αστυνομικούς στο κέντρο των Βρυξελλών, ενώ είχε εντοπιστεί ένα ύποπτο πακέτο στο Νότιγχαμ, το οποίο εξουδετερώθηκε με ελεγχόμενη έκρηξη από το ειδικό κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.

https://www.youtube.com/watch?v=_RGt1cN7iIE
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση