HomeHL-MarketΝέα δρομολόγια από την Germania για το 2018 για Ελλάδα, Κανάρια Νησιά και Πορτογαλία !!!

Νέα δρομολόγια από την Germania για το 2018 για Ελλάδα, Κανάρια Νησιά και Πορτογαλία !!!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η αεροπορική εταιρία Germania για το 2018, πέραν των απευθείας δρομολογίων για την Αθήνα, και των πτήσεων για Σάμο, Ρόδο, Κρήτη και Κω, ανακοίνωσε και νέα δρομολόγια από Γερμανία για Θεσσαλονίκη και Κέρκυρα. Από την Αθήνα, προσφέρονται επίσης πτήσεις σε επιλεγμένα Ελληνικά νησιά, μέσω της εμπορικής συμφωνίας που ισχύει με την Sky Express..

Ακόμη, η Germania ενισχύει τα δρομολόγια της από το Dusseldorf για διάφορους τουριστικούς προορισμούς για το καλοκαίρι του 2018. Οι νέοι προορισμοί για την Ελλάδα είναι η Κρήτη, η Κάρπαθος, η Κως, η Λέσβος, η Ρόδος και η Ζάκυνθος. Επιπλέον για την Σάμο οι συχνότητες θα αυξηθούν σε 2 πτήσεις κάθε εβδομάδα.

Εκτός από την Ελλάδα, σημαντική αύξηση παρουσιάζει και το πτητικό πρόγραμμα της Germania για το 2018 για τους Κανάριους Νήσους και την Πορτογαλία. Στους μεν Κανάριους Νήσους πτήσεις θα πραγματοποιούνται προς Fuerteventura, Gran Canaria, Lanzarote, La Palma και Tenerife. Στην Πορτογαλία πτήσεις θα πραγματοποιούνται προς Faro (Atlantic coast) και Ponta Delgada (Azores).

Επίσης, η Germania συνεχίζει τις πτήσεις της από Γερμανία προς Κύπρο με 2 συχνότητες την εβδομάδα για την Πάφο.

Η Germania είναι γερμανική αυτόνομη αεροπορική εταιρεία με παρουσία και δραστηριότητα που ξεπερνά τα 30 χρόνια. Η εταιρεία με τα χαρακτηριστικά πράσινα και άσπρα χρώματα, πετά σε κοντινούς και μεσαίων αποστάσεων προορισμούς, μεταφέροντας περισσότερους από 2,8 εκ. επιβάτες ετησίως

Η Germania προσφέρει συνδέσεις από 20 ευρωπαϊκά αεροδρόμια στην Ευρώπη σε περισσότερους από 55 προορισμούς στην ευρωπαϊκή ήπειρο, τη Β. Αφρική και τη Μ. Ανατολή. Αντιστρέφοντας τις κοινές πρακτικές του αεροπορικού κλάδου, η Germania συνεχίζει να προσφέρει στις πτήσεις της σνακς, αναψυκτικά ποτά, περιοδικό Τύπο και επιτρέπει τουλάχιστον 20 κιλά χειραποσκευής χωρίς χρέωση.

Η Germania εκτελεί προγραμματισμένες, τσάρτερ και ad-hoc πτήσεις. Μαζί με την Germania Flug AG – συνδεδεμένο μέλος του δικτύου της Swiss, η Germania αυτή τη στιγμή διαθέτει ένα στόλο 26 αεροσκαφών. Η Germania Technik Brandenburg έχει την ευθύνη της τεχνικής υποστήριξης και συντήρησης του στόλου. www.flygermania.com.  Στην Ελληνική Αγορά o Αντιπρόσωπος Πωλήσεων της Germania είναι η Top Kinisis Hellas.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση