HomeHL-LifestyleΓεωργίτσης για Λάσκαρη: «Σε κάθε ερωτική σκηνή προσπαθούσα να τη φιλήσω περισσότερο»

Γεωργίτσης για Λάσκαρη: «Σε κάθε ερωτική σκηνή προσπαθούσα να τη φιλήσω περισσότερο»

Η αποκάλυψη του ηθοποιού για την σταρ με την αξεπέραστη ομορφιά, Ζωή Λάσκαρη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αξεπέραστη ήταν η ομορφιά της Ζωής Λάσκαρη που γοήτευε τον ανδρικό πληθυσμό στο πέρασμά της. Τα ξανθά μαλλιά της, το αψεγάδιαστο πρόσωπό της και το κορμί της, λάτρεψε ο κινηματογραφικός φακός που την αποτύπωσε μοναδικά. Ο Φαίδων Γεωργίτσης σε αφιέρωμα του περιοδικού Down Town, μίλησε για την αξέχαστη σταρ και παραδέχτηκε ότι ήταν γοητευμένος από την ομορφιά της. Όπως παραδέχτηκε, στις ερωτικές σκηνές που είχε μαζί της, επεδίωκε να τη φιλά όλο και περισσότερο.

«Ήταν πάντα πολύ τυπική και πειθαρχημένη. Γνωριστήκαμε το 1963, στον Ίλιγγο. Εγώ τότε ήμουν 24 χρονών και η Ζωή μόλις 20. Στην πρώτη γνωριμία μας, μου δίνει το χέρι λέγοντάς μου: “Χαίρω πολύ” και μου σκάει ένα τεράστιο χαμόγελο. Αυτό ήταν, μαγεύτηκα. “Τι κορίτσι είσαι εσύ;” της λέω και από εκείνη τη στιγμή και έπειτα σε κάθε ερωτική σκηνή προσπαθούσα να τη φιλήσω για όσο περισσότερο γινόταν. Το είχαν καταλάβει οι τεχνικοί και με πείραζαν.

Στο γύρισμα λέγαμε μεταξύ μας ότι ήταν η θεά Άρτεμις, γιατί το κορμί της θύμιζε άγαλμα. Την ίδια δεν την ενδιέφερε αν την ήθελαν όλοι οι άντρες. Την ενδιέφερε να τη θέλει ένας, εκείνος που ήταν κάθε φορά ερωτευμένη. Θυμάμαι έλεγε συχνά ότι ήθελε να μοιάσει στη Μελίνα Μερκούρη. Τη θαύμαζε για την κορμοστασιά, το περπάτημα και την ντομπροσύνη της. “Κοίτα την πώς περπατά. Σαν πέρδικα” μου έλεγε για εκείνη», είπε ο Φαίδων Γεωργίτσης.
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση