HomeHL-9Πανελλήνιες 2017: Δείτε τις βάσεις εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Πανελλήνιες 2017: Δείτε τις βάσεις εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας λίγα λεπτά πριν από τις 10

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Λίγα λεπτά πριν από τις 10 το πρωί δόθηκαν στη δημοσιότητα από το Υπουργείο Παιδείας οι βάσεις εισαγωγής στις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, δίδοντας ένα τέλος στην αγωνία των υποψηφίων φοιτητών και των οικογενειών τους.
Οι βάσεις έχουν ήδη αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου, ενώ ταυτόχρονα ενημερώνονται οι κατά τόπους Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τους πίνακες με τα ονόματα των εισακτέων.

Σε τοπικό επίπεδο, οι διευθυντές των λυκείων σπεύδουν στα γραφεία της Διεύθυνσης προκειμένου να παραλάβουν τις λίστες ώστε να αναρτηθούν και στους πίνακες ανακοινώσεων των σχολικών μονάδων προκειμένου να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι για τη σχολή στην οποία εισάγονται.

Δείτε στο cretapost τις βάσεις εισαγωγής ανά κατηγορία:

ΒΑΣΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΗ 10% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 2015_ΠΑΝΕΛ.2017

ΒΑΣΕΙΣ_ΕΠΙΛΟΓΗ 10% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 2016_ΠΑΝΕΛ.2017

ΒΑΣΕΙΣ_ΕΠΙΛΟΓΗ 10% ΕΠΑΛΑ 2015_ΠΑΝΕΛ.2017

ΒΑΣΕΙΣ_ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ-ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ (ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠ. ΕΝΩΣΗΣ)_ΠΑΝΕΛ.2017

ΒΑΣΕΙΣ_ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ-ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ (ΕΥΡΩΠ. ΕΝΩΣΗΣ)_ΠΑΝΕΛ.2017

ΒΑΣΕΙΣ_ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ-ΕΣΠΕΡΙΝΑ_ΠΑΝΕΛ.2017

ΒΑΣΕΙΣ_ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ-ΗΜΕΡΗΣΙΑ_ΠΑΝΕΛ.2017

ΒΑΣΕΙΣ_ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΛ-ΗΜΕΡΗΣΙΑ_ΠΑΝΕΛ.2017

Ηλεκτρονική ενημέρωση

Οι περισσότεροι ωστόσο υποψήφιοι θα ενημερωθούν άμεσα και φέτος ηλεκτρονικά, μέσω της ειδικής εφαρμογής του Υπουργείου Παιδείας όπου θα μπορούν να έχουν πρόσβαση με τη χρήση του προσωπικού 8ψήφιου κωδικού τους. Ο πίνακας που θα εμφανίζεται θα αναγράφει το Τμήμα Εισαγωγής, το Ίδρυμα στο οποίο εισάγονται αλλά και τη σειρά κατάταξης του υποψηφίου βάσει των επιδόσεων που συγκέντρωσε στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Επίσης ανακοινώθηκαν και τα αποτελέσματα των εισαγόμενων με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών (αποφοίτων Λυκείων εκτός Ε.Ε.) και των αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων Κρατών-Μελών της Ε.Ε στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση