HomeHL-9Έκαναν τον πόνο…πανό διαμαρτυρίας για τον θάνατο των δύο νέων

Έκαναν τον πόνο…πανό διαμαρτυρίας για τον θάνατο των δύο νέων

Έξω από το Πολυτεχνείο Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με πανό γέμισαν τα κάγκελα της εξωτερικής περίφραξης του Πολυτεχνείου Κρήτης, πολίτες που ζητούν αλλαγή νοοτροπίας στους οδηγούς μετά τον τραγικό χαμό του Γιάννη και της Στέλλας που παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο νωρίς το πρωί της περασμένης Πέμπτης.

pano6-1

«Πράξεις όχι λόγια», «Μην τρέχεις, μας περιμένουν οι γονείς μας», «Μην προσπερνάς» «Κόψε ταχύτητα» «Μην μιλάς στο κινητό» είναι μερικές από τις προτροπές που δίνουν οι πολίτες προς τους οδηγούς με τελικό αποδέκτη βέβαια την Πολιτεία και τους αρμόδιους για την έλλειψη κυκλοφοριακής αγωγής.

Ας ελπίσουμε αυτή η δράση να έχει αποτελέσματα προς την σωστή κατεύθυνση και σύντομα να δούμε παρεμβάσεις για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας αλλά και αστυνόμευση στην περιοχή.

pano4-1

Και σε κάθε περίπτωση ας ελπίσουμε να μην έχει… το αντίθετο αποτέλεσμα γιατί όσο συγκινητική και καλόπιστη και να είναι -που είναι- δεν παύει να δημιουργεί κίνδυνο πρόκλησης νέου ατυχήματος, αφού τα πανό αποσπούν την προσοχή των οδηγών.

pano7-1

Δράσεις και έργα λοιπόν, συμφωνούμε όλοι ότι χρειάζονται και επιβάλλονται αλλά συντεταγμένα και μέσα από συνεργασία φορέων και πολιτών και όχι αυθόρμητα και αποσπασματικά όσο κι αν νιώθουμε ότι μας πνίγει το δίκαιο του αιτήματός μας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση