HomeHL-LifestyleΣτα… αζήτητα η έπαυλη της Τζέιν Φόντα στο Beverly Hills

Στα… αζήτητα η έπαυλη της Τζέιν Φόντα στο Beverly Hills

Η διάσημη ηθοποιός χρειάστηκε να ρίξει την τιμή ακόμη μια φορά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έριξε για μία ακόμη φορά την τιμή της έπαυλης της στο Beverly Hills, η Τζέιν Φόντα. Δυσκολεύεται να την πουλήσει.

Τώρα, για το σπίτι των 660 τετραγωνικών ζητά 9,995 εκατομμύρια δολάρια. Η αρχική τιμή, τον περασμένο Ιανουάριο ήταν 12,99 εκατομμύρια, και τον Μάρτιο η Τζέιν έπεσε στα 11,5 εκατομμύρια. Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με το Homes.com, ακόμη και η τελευταία τιμή του σπιτιού παραμένει υψηλότερη από τις άλλες αγγελίες στην περιοχή.

Γιατί πουλάει; Μα, όπως ανέφερε στις 24 Ιανουαρίου, το «Page Six» – ήταν αποκλειστικό, μάλιστα – η Τζέιν και ο σύντροφός της, ο Ρίτσαρντ Πέρι, χώριζαν μετά από συμβίωση οκτώ χρόνων.

Οι αναμνήσεις από το σπίτι; Σε βίντεο που συνοδεύει την αγγελία, η Τζέιν και ο Ρίτσαρντ Πέρι περιγράφουν τις πολλές όμορφες στιγμές που γιόρτασαν κάτω από τη αυτή τη στέγη: «Ο Ρίτσαρντ κι εγώ πρέπει να είδαμε πάνω από 40 σπίτια» έλεγε η Τζέιν. «Και τη μέρα που διαβήκαμε την πύλη… έριξα μόνο μια ματιά, και ήξερα. Απλώς ήξερα».

fonta

Η Τζέιν είπε ότι γιόρτασε τα εβδομηκοστά πέμπτα γενέθλιά της εκεί, μαζί με 150 καλεσμένους, «αλλά μπορούσαμε να έχουμε κι άλλους 50».

Επιπλέον, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, λατρεύει και την πελώρια ντουλάπα – αν μπορεί να ειπωθεί «ντουλάπα» ο συγκεκριμένος εξοπλισμός της οικίας: «Και η ντουλάπα! Είναι η πρώτη φορά που στα 79 χρόνια της ζωής μου είχα μια ντουλάπα μέσα στην οποία μπορούσες να βαδίσεις και να δεις όλα όσα έχεις» αναφώνησε, νοσταλγικά.

Όλα αυτά είναι παρελθόν. Η ζωή συνεχίζεται. Τον περασμένο Απρίλιο, όπως ανέφεραν οι «Τάιμς του Λος Άντζελες», η Τζέιν «ακούμπησε» 5,45 εκατομμύρια δολάρια για ένα σπίτι τεσσάρων υπνοδωματίων στη συνοικία Century City του LA.
newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση