Λιτή μεν, σπαρακτική δε ήταν η δήλωση της μητέρας της 20χρονης Στέλλας η οποία βρήκε τραγικό θάνατο μαζί με τον 19χρονο Γιάννη, όταν ο Γεωργιανός οδηγός τους παρέσυρε σε δρόμο έξω από το Πολυτεχνείο στα Κουνουπιδιανά Χανίων.

Η μητέρα της 20χρονης βρέθηκε σήμερα στα Χανιά όπου είχε συνάντηση με τον πρύτανη του Πολυτεχνείου, Βασίλη Διγλάκη και αποχωρώντας δήλωσε «Να μην κλάψουν άλλες μανούλες».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Χανιώτικα Νέα» η οικογένεια της Στέλλας φέρεται να επιθυμεί το τραγικό δυστύχημα που συνέβη να αποτελέσει την αφορμή για να μπει ένα τέλος στα τροχαία δυστυχήματα έξω από το Πολυτεχνείο, καθώς δεν ήταν η πρώτη φορά που άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στον συγκεκριμένο δρόμο – καρμανιόλα.

Στο πλαίσιο αυτό, η οικογένεια της 20χρονης ζήτησε από τον πρύτανη να προχωρήσουν άμεσα οι ενέργειες για τη δημιουργία ενός κόμβου στην είσοδο του Πολυτεχνείου.

«Την οικογένεια την απασχολεί η ασφάλεια του δρόμου και θέλει η θυσία των παιδιών να μην πάει χαμένη», ανέφερε σχετικά, μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο δικηγόρος της οικογένειας Γ. Κομισόπουλος που συνόδευε τους γονείς στην επίσκεψη του Πολυτεχνείου.

Αναθεώρηση του κατηγορητηρίου για τον 20χρονο οδηγό

Παράλληλα, ο κ. Κομισόπουλος αναφέρθηκε και στις ποινικές διώξεις που ασκήθηκαν κατά του 20χρονου οδηγού του αυτοκινήτου ισχυριζόμενος ότι έχουν προκύψει νέα στοιχεία.

«Υπάρχουν νέα στοιχεία, βίντεο και πραγματογνωμοσύνες. Κάποιοι θα αναθεωρήσουν τις αρχικές απόψεις τους. Δεν ήταν ένα τυχαίο τροχαίο. Το κατηγορητήριο αποδόθηκε με βάση τα μέχρι τώρα στοιχεία. Όμως, η ένδειξη 0,35 αλκοόλ στην εκπνοή, με βάση το αλκοτέστ της Τροχαίας. Η ποσότητα αυτή θα είναι διπλή στο αίμα! Επίσης, γιατί δεν κόβει αριστερά ο οδηγός; Υπάρχει οπτικό υλικό και θα δούμε που θα καταλήξει το κατηγορητήριο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κομισόπουλος όπως αναφέρει το kriti24.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση