HomeΣΠΟΡΑρχίζουν τα Καλυδώνια 2017 στην Πλάκα

Αρχίζουν τα Καλυδώνια 2017 στην Πλάκα

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις συμμετοχής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου προκηρύσσει τον 5ο Αγώνα Θαλάσσιας Κολύμβησης «ΚΑΛΥΔΩΝΙΑ 2017» την Κυριακή 27 Αυγούστου 2017 στην Πλάκα Ελούντας υπό την αιγίδα του Δήμου Αγίου Νικολάου.

Ο 5ος Αγώνας Θαλάσσιας Κολύμβησης «ΚΑΛΥΔΩΝΙΑ 2017» έχει πρωταρχικό στόχο την ανάπτυξη της φυσικής δραστηριότητας των πολιτών μέσα από μαζικές εκδηλώσεις αθλητικής δράσης, την ανάπτυξη της ευγενούς άμιλλας και του «ευ αγωνίζεσθαι» και την προώθηση των αξιών του τόπου της Ελούντας και της Σπιναλόγκας.

Στόχος του  Πολιτιστικού  Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίου Νικολάου είναι να αποτελέσει ο αγώνας αυτός μια νέα πρόταση φυσικής δραστηριότητας  για όλους τους αθλητές που επιθυμούν  να επιδείξουν τις ικανότητές τους  και να αποκομίσουν όλες τις θετικές εμπειρίες από τη συμμετοχή τους σε αυτό.

Δικαίωμα συμμετοχής – Δηλώσεις συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής στον Αγώνα έχουν κολυμβητές και κολυμβήτριες Έλληνες και αλλοδαποί, αθλητές και αθλήτριες που έχουν συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας τους και βρίσκονται σε άρτια φυσική και ψυχική κατάσταση αρκεί να συμπληρώσουν και να υπογράψουν το απαραίτητο έντυπο αίτησης και αποποίησης ευθύνης καθώς και να φέρουν ιατρική βεβαίωση πρόσφατη. Παιδιά έως 18 ετών χρειάζονται ενυπόγραφη άδεια από τον κηδεμόνα τους.

kalydonia

Κόστος συμμετοχής: 5 ευρώ

Οι συμμετοχές στον αγώνα μπορούν να γίνουν από ομάδες αθλητών ή μεμονωμένα άτομα ή από ομάδες ατόμων σε όλες τις κατηγορίες μέχρι και Τετάρτη 23-08-2017, ηλεκτρονικά στην διεύθυνση [email protected]

Οι αιτήσεις συμμετοχής βρίσκονται στο  site  www.dimosagn.gr. (Επισυνάπτονται)

Τα αθλητικά σωματεία  έχουν δικαίωμα συμμετοχής, με απεριόριστο αριθμό σε κάθε κατηγορία μετά από απόφαση της Οργανωτικής Εκτελεστικής Επιτροπής.

Οι δηλώσεις συμμετοχής με όλα τα απαραίτητα  δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβληθούν μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα στην γραμματεία του αγώνα.

Ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα  ορίζεται η Κυριακή  27 Αυγούστου 2017, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα  στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ Πλάκας και Νήσου Σπιναλόγκας, στο κόλπο Μιραμπέλλου:

15:45 – 17:00 μ.μ

Εγγραφές

Ενημέρωση Αθλητών- κατάθεση δικαιολογητικών

Προθέρμανση

17:45 μ.μ

Εκκίνηση  1.800 μ    (Ανδρών – Γυναικών)

Διαδρομή: Εκκίνηση από την παραλία της Πλάκας  ως τη νήσο Σπιναλόγκα και επιστροφή στο σημείο εκκίνησης.

17:50 μ.μ

Εκκίνηση  3.000 μ    (Ανδρών – Γυναικών)

Διαδρομή: Εκκίνηση από την παραλία της Πλάκας, περιφερικά στην νήσου Σπιναλόγκας και επιστροφή στο σημείο εκκίνησης

Η χρονομέτρηση των αθλητών θα γίνει ηλεκτρονικά.

Όλα τα τεχνικά στοιχεία που αφορούν τον αγώνα, με ευθύνη της Οργανωτικής Εκτελεστικής Επιτροπής θα αναρτώνται στο site του Πολιτιστικού συλλόγου «ΚΑΛΥΔΩΝ» (www.kalidon.gr) και στο site του Δήμου Αγίου Νικολάου, www.dimosagn.gr καθώς επίσης και στον χώρο διεξαγωγής του αγώνα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση