HomeHL-LifestyleΟ Mark Wahlberg είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός για το 2017

Ο Mark Wahlberg είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός για το 2017

Σύμφωνα με τη λίστα του Forbes

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Mark Wahlberg, κατάφερε να είναι ο υψηλότερα αμειβόμενος άνδρας ηθοποιός στο Χόλιγουντ, κερδίζοντας περίπου 68 εκατ. δολάρια, τους τελευταίους 12 μήνες.

Ο ετήσιος κατάλογος, από το Forbes, τοποθετεί τον 46χρονο στην πρώτη θέση για το 2017, μετά και από τις δημοσιευμένες αμοιβές του  ηθοποιού για την ταινία «Transformers: The Last Knight» και την επικείμενη κωμωδία, «Daddy’s Home 2».

Παρά τα κέρδη του πρωταγωνιστή, η πιο πρόσφατη ταινία των Transformers ήταν εμπορική απογοήτευση, καθώς έβαλε στα ταμεία της παραγωγής, μόλις 600 εκατομμύρια δολάρια.

Ο περσινός κορυφαίος αστέρας της λίστας,Dwayne Johnson, είναι φέτος στη δεύτερη θέση με 65 εκατ δολάρια, για την ταινία «Baywatch». Ο Johnson, επίσης, λαμβάνει περίπου 650.000 δολάρια ανά επεισόδιο για την κωμωδία του HBO, Ballers.

Ο Fast & Furious 8, Vin Diesel, βτέθηκε τρίτος με 54,5 εκατ. δολάρια Οι ηθοποιοί, Marvel Robert Downey Jr, Chris Hemsworth, Samuel L Jackson, Jeremy Renner, Chris Pratt και Chris Evans, περιλαμβάνονται φέτος στη λίστα με αρκετά κέρδη.
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση