HomeHL-9Έκλεβαν από οχήματα και σπίτια μέχρι… εκκλησία

Έκλεβαν από οχήματα και σπίτια μέχρι… εκκλησία

Δύο άτομα στα χέρια των αρχών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στα χέρια των  αρχών βρίσκονται δύο Κρητικοί που τον τελευταίο μήνα έκλεβαν από οχήματα και σπίτια μέχρι… εκκλησία!

Η υπόθεση ήρθε στο «φως» χθες το βράδυ όταν άνδρες της ομάδος ΔΙ.ΑΣ. σταμάτησαν για έλεγχο τους δύο δράστες, ηλικίας 32 και 36 χρόνων, που επέβαιναν με ένα ΙΧ σε δρόμο της Χερσονήσου.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως το όχημα ήταν κλεμμένο και σε έρευνα που έκαναν βρήκαν και κατάσχεσαν: έξι κλειδιά οχημάτων, ηλεκτρονικές συσκευές (mp3player με καλώδιο φόρτισης και psp με τους δίσκους τους) , κοσμήματα, κουκούλα (fullface), 2 κράνη μοτοσικλέτας, 3 ζεύγη γάντια, 4 φακοί, διάφορα εργαλεία, 3 κινητά τηλέφωνα, 2 φορητοί φορτιστές, μαχαίρι και πλήθος ενδυμάτων.

Πέντε κλοπές μέσα σε έναν μήνα

Κατά την προανάκριση οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως οι δύο Κρητικοί από τις 26 Ιουλίου έως τις 21 Αυγούστου είχαν διαπράξει πέντε κλοπές και δύο απόπειρες σε Ιερό Ναό, επιχειρήσεις, σπίτια και οχήματα σε Ηράκλειο και Χερσόνησο.

Μάλιστα, από μία συγκεκριμένη επιχείρηση είχαν αφαιρέσει 35 κλειδιά αυτοκινήτων και ηλεκτρονικές συσκευές (GPS). Επιπλέον, έκλεψαν δίκυκλη μοτοσικλέτα, χρήματα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα και είδη ένδυσης συνολικής αξίας 17.000 ευρώ περίπου.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση