HomeHL-9ΣΟΚ: Πέντε νεκροί από τροχαία σε μόλις… πέντε μέρες στην Κρήτη

ΣΟΚ: Πέντε νεκροί από τροχαία σε μόλις… πέντε μέρες στην Κρήτη

Όλοι νέοι άνθρωποι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μουδιασμένη είναι όλη η Κρήτη από τα απανωτά τροχαία δυστυχήματα που σημειώνεται τελευταία στο νησί καθώς μέσα σε μόλις… πέντε ημέρες έχουμε θρηνήσει πέντε νεκρούς!

Ο αριθμός αυτός παίρνει ακόμα πιο τραγικές διαστάσεις με το γεγονός ότι πρόκειται για νέους ανθρώπους από 18 έως 41 χρόνων.

Η αρχή έγινε στις 17 Αυγούστου με θύματα τον 19χρονο Γιάννη και την 20χρονη Στέλλα που βρίσκουν τραγικό θάνατο όταν παρασύρθηκαν από 20χρονο οδηγό στα Κουνουπιδιανά Χανίων.

Δύο μέρες μετά, στις 19 Αυγούστου, ο 41χρονος Χρήστος Θεοδόσης πεθαίνει ακαριαία όταν ένα τουριστικό λεωφορείο συγκρούεται με το όχημα του άτυχου άνδρα κι ενός ακόμα ΙΧ στην παλιά εθνική οδό Ηρακλείου – Χερσονήσου, στο ύψος της γέφυρας Αποσελέμη.

Την επόμενη ημέρα, 20 Αυγούστου, ο 18χρονος Μιχάλης Λαζανάκης αφήνει την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο έπειτα από σοβαρό τροχαίο όταν σε δρόμο των Μοιρών έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και «καρφώθηκε» σε μία ελιά.

Τέλος, σήμερα 22 Αυγούστου, ο 33χρονος Κωνσταντίνος Καρακωνσταντάκης υποκύπτει στα τραύματά του στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο που σημειώθηκε χθες το βράδυ στην κεντρική λεωφόρο του Γαζίου όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και «καρφώθηκε» σε τοίχο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση