HomeΚΡΗΤΗΔημόσιο «ευχαριστώ» του Νοσοκομείου Χανίων

Δημόσιο «ευχαριστώ» του Νοσοκομείου Χανίων

Στην Ορχήστρα Φιλαρμονικής του Δήμου Σητείας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα μέλη της «Ορχήστρας Φιλαρμονικής του Δήμου Σητείας» και του «Συλλόγου Φίλων Μουσικής Σητείας» ευχαριστεί δημόσια η διοίκηση του Νοσοκομείου «Άγιος Γεώργιος» των Χανίων για τη σημαντική προσφορά τους.

Τα μέλη της ορχήστρας, περιοδεύουν τις τελευταίες ημέρες στην Κρήτη με την εκπληκτική παράσταση «Ο Αριστοφάνης που γύρισε από τα θυμαράκια» με στόχο να ενισχύσουν τα δημόσια νοσοκομεία του νησιού από τα έσοδα.

Στο σχετικό ευχαριστήριο επισημαίνονται χαρακτηριστικά τα εξής:

«Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημοσίως την ΄΄Ορχήστρα Φιλαρμονικής του Δήμου Σητείας΄΄ και τον ΄΄Σύλλογο Φίλων Μουσικής Σητείας΄΄ για την ευγενική τους πράξη να προσφέρουν στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων μέρος των εισπράξεων της παράστασης  ΄΄Ο Αριστοφάνης που γύρισε από τα θυμαράκια΄΄ που παρουσίασαν το βράδυ της Δευτέρας 21-08-2017 στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου στα Χανιά.

Η προσφορά αυτή στο Νοσοκομείο αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της κοινωνικής  ευαισθησίας της ΄΄Ορχήστρας Φιλαρμονικής του Δήμου Σητείας΄΄ και του ΄΄Συλλόγου Φίλων Μουσικής Σητείας΄΄ και ευχόμαστε να βρει και άλλους μιμητές σε μια εποχή που η αλληλεγγύη είναι ζητούμενο».

Διαφήμιση
Διαφήμιση