HomeHL-SportsΤην Κυριακή έχει μπάλα, έχει ΟΦΗ, έχει Γεντί Κουλέ!

Την Κυριακή έχει μπάλα, έχει ΟΦΗ, έχει Γεντί Κουλέ!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι πόρτες του Γεντί Κουλέ, ανοίγουν ξανά την Κυριακή 27/8 στις 8μμ, για το πρώτο φετινό παιχνίδι της ομάδας μας, στο σπίτι μας, στο γήπεδο μας!

Εστω και αν πρόκειται για ένα φιλικό, προετοιμασίας, ο αντίπαλος μας, δίνει στο παιχνίδι ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς η Ομόνοια Λευκωσίας, είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες της Κύπρου και έρχεται στο Ηράκλειο, πανέτοιμη για τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα!

Για τον κόσμο του ΟΦΗ είναι μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσει το πρώτο δυνατό τεστ της σεζόν και να δεί από κοντά την ομάδα που χτίζει ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Τους νέους παίκτες και τις νέες μεταγραφές!

Μετά την θετική εικόνα που έδειξε ο ΟΦΗ στα πρώτα φιλικά που έγιναν στο Καρπενήσι, το ενδιαφέρον μεταφέρεται πλέον επί Κρητικού εδάφους, με πρώτο δυνατό παιχνίδι κόντρα στην Ομόνοια Λευκωσίας.

Την Κυριακή στις 8μμ, έχει μπάλα, έχει ΟΦΗ, έχει Γεντί Κουλέ!

Και πρέπει να είμαστε όλοι εκεί.

Στο πρώτο φετινό παιχνίδι της ομάδας στο σπίτι μας!

Για να χειροκροτήσουμε την ομάδα και τους παίκτες μας και να τους δώσουμε δύναμη για την φετινή αγωνιστική σεζόν!

Να σημειωθεί ότι τα εισιτήρια του αγώνα θα τεθούν άμεσα σε κυκλοφορία και οι τιμές τους είναι 10 ευρώ για τις θύρες 1,4,5,6 και 15 ευρώ για τις θύρες 2,3,7,8.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2017-18, μπαίνουν κανονικά στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας τους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση