HomeΚΡΗΤΗΣ. Βαρδάκης: «Υλοποιούμε τη δέσμευση για τους κόμβους της Αγίας Πελαγίας»

Σ. Βαρδάκης: «Υλοποιούμε τη δέσμευση για τους κόμβους της Αγίας Πελαγίας»

Αυτοψία στην περιοχή παρουσία του Γενικού Γραμματέα Υποδομών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για τήρηση της υπόσχεσης που είχε δοθεί στους φορείς του Μαλεβιζίου για το έργο των κόμβων της Αγίας Πελαγίας, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης με αφορμή την επίσκεψη στο Ητάκλειο του Γενικού Γραμματέα Υποδομών.

Στη σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται μεταξύ άλλων τα εξής:

«Τηρώντας την δέσμευση που είχε δώσει στην ευρεία σύσκεψη με τον Δήμαρχο και τους φορείς της Αγ. Πελαγίας στις 11 Αυγούστου για τους κόμβους της περιοχής, ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Βαρδάκης, επισκέφτηκε μαζί με τον γ.γ. Υποδομών κ. Δέδε ξανά μέσα σε λίγες μέρες τον Δήμο Μαλεβιζίου.

Στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, για το ίδιο θέμα, ο  γ.γ. Υποδομών, ανακοίνωσε ότι το συγκεκριμένο έργο είναι πλέον ώριμο και βούληση του Υπουργείου είναι να δημοπρατηθεί εντός του 2017, ενώ ο κ. Βαρδάκης τόνισε για άλλη μια φορά την αναγκαιότητα του έργου για την οδική ασφάλεια κατοίκων και επισκεπτών της περιοχής.

Στην συνέχεια, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην Περιφέρεια Κρήτης, όπου κυρίαρχα θέματα στην συζήτηση αποτέλεσαν, οι αναγκαίες παρεμβάσεις στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, η πορεία του έργου του αεροδρομίου Καστελίου και ο ΒΟΑΚ.

Τέλος, ο κ. Δέδες συνοδευόμενος από τον κ. Βαρδάκη μετέβη στην περιοχή της Αγ. Πελαγίας, ώστε να διαπιστώσει από κοντά την αναγκαιότητα επίσπευσης των διαδικασιών δημοπράτησης των κόμβων».

Διαφήμιση
Διαφήμιση