Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι πέρασε το κατώφλι του ανακριτή ο 20χρονος Γεωργιανός που σκότωσε σε τροχαίο δύο νέους ανθρώπους, την Στέλλα και τον Γιάννη, λίγα μέτρα από το Πολυτεχνείο Κρήτης στα Χανιά.

Ο οδηγός, ο οποίος δεν είχε δίπλωμα για οδήγηση στην Ελλάδα, αναμένεται να απολογηθεί για το φονικό τροχαίο που προκάλεσε την περασμένη βδομάδα ενώ φέρει διώξεις για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή, διατάραξη ειρήνης κοινωνιών και στέρησης άδειας οδήγησης.

20xronos2

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 20χρονος όταν συνελήφθη υποστήριξε ότι δεν είδε τους δύο νέους με αποτέλεσμα να τους παρασύρει, ενώ μετά τη σύλληψή του υποβλήθηκε σε αλκοτέστ που έδειξε ότι ήταν νηφάλιος. Επίσης διαπιστώθηκε ότι είχε άδεια οδήγησης μόνο για τη χώρα του και όχι Ελληνικό.

Δείτε φωτογραφίες

Υπενθυμίζεται ότι το τραγικό τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν από τις 7:00 το πρωί της Πέμπτης, πολύ κοντά στις εγκαταστάσεις του Πολυτεχνείου Κρήτης, τη στιγμή που οι δύο νέοι, έκαναν βόλτα το σκυλάκι τους.

Ξαφνικά, το αυτοκίνητο που κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα έπεσε πάνω στα δύο παιδιά, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 20χρονης Στέλλας, η οποία ξεψύχησε ακαριαία. Ο 19χρονος Γιάννης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χανίων, σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, όπου λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση