HomeHL-LifestyleΟ Σταύρος Ξαρχάκος μιλά για πρώτη φορά για το ότι έγινε πατέρας στα 78 του

Ο Σταύρος Ξαρχάκος μιλά για πρώτη φορά για το ότι έγινε πατέρας στα 78 του

Συνέντευξη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Σταύρος Ξαρχάκος ζει μία απόλυτα ευτυχισμένη περίοδο με τη σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του Ηρώ Σαΐα.

Μπορεί να τους χωρίζουν 40 χρόνια, αλλά από τότε που συναντήθηκαν για πρώτη φορά το μακρινό 2008, ανακάλυψαν ότι τα κοινά που τους ενώνουν είναι περισσότερα. Η αγάπη τους για τη μουσική, η κοινή στάση ζωής αλλά και η μεταξύ τους φυσική και πνευματική έλξη, τους έφεραν σταδιακά κοντά σε μια δυνατή σχέση που επισφραγίστηκε με τον γάμο τους το 2015 και τον ερχομό των παιδιών τους πριν περίπου ένα χρόνο.

Σε μία σπάνια συνέντευξή του στο ένθετο BHMAgazino και στον Γιώργο Νάστο απαντά στους επικριτές του για την απόκτηση παιδιών σε αυτή την ηλικία και μιλάει για τις μούσες της ζωής του.

«Δεν είμαι αισιόδοξος, είμαι υπεραισιόδοξος, διότι στα 78 μου απέκτησα δίδυμα. Δεν ξέρω αν σας λέει κάτι αυτό. Πόση αισιοδοξία πρέπει να κουβαλάω μέσα μου για να φέρω στον κόσμο δυο ψυχές» τονίζει ο μεγάλος δημιουργός και συνεχίζει: «Δεν έχω να απαντήσω τίποτα σε αυτούς που με επικρίνουν, διότι θεωρώ κακόγουστα αυτά τα σχόλια. Θα με επικρίνει ο οποιοσδήποτε για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζομαι την ζωή μου; Δεν χρειάζεται να πω τίποτα».

Οι γυναίκες της ζωής σας υπήρξαν και μούσες σας; «Δεν θα το έλεγα. Αυτά που ακούμε και διαβάζουμε είναι νομίζω παραμύθια. Όταν έχεις έναν έρωτα πραγματικό, κάποια στιγμή αρχίζεις να υποφέρεις, αλλά δεν ζούμε και στην εποχή που κόβανε τις φλέβες τους οι άνθρωποι, όλα αυτά είναι ωραία για να γίνονται βιβλία, όπερες, τραγούδια. Το παράφορο πάθος μπορεί να βγει καμιά φορά στη δημιουργία, αυτή η τρέλα δεν είναι όμως έρωτας, ο αληθινός έρωτας είναι ήρεμος».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση