HomeΕΛΛΑΔΑΝέα εισβολή των ληστών των χρηματοκιβωτίων, αλλά έφυγαν άπρακτοι

Νέα εισβολή των ληστών των χρηματοκιβωτίων, αλλά έφυγαν άπρακτοι

Λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μετά από αρκετό καιρό, φαίνεται πως έκανε την επανεμφάνισή της η σπείρα των κακοποιών που χτυπούν τις εγκαταστάσεις εταιρειών στην Αττική και τη Βοιωτία με στόχο τα χρηματοκιβώτιά τους. Αυτή τη φορά, όμως, έδρασαν στην Εύβοια και μάλιστα χωρίς επιτυχία!

Ήταν λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν πέντε άγνωστοι που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, φορούσαν γάντια και κρατούσαν λοστούς έφτασαν με αυτοκίνητο στην πτηνοτροφική επιχείρηση του περιφερειακού συμβούλου Γιώργου Κελαϊδίτη στον Πισσώνα Ευβοίας και αιφνιδίασαν τους δύο φύλακες. Αφού τους γρονθοκόπησαν, τους ακινητοποίησαν δένοντάς τους και εισέβαλαν στο εσωτερικό της μονάδας.

Οι εισβολείς αναζητούσαν το χρηματοκιβώτιο και άρχισαν να ανοίγουν ντουλάπια και να σπάζουν τις πόρτες. Η έρευνα δεν κράτησε πάνω από δέκα λεπτά, αλλά τελικά έφυγαν άπρακτοι παίρνοντας μαζί τους τα τρία κινητά που είχαν μαζί τους οι φύλακες. Όμως, φαίνεται ότι δεν γνώριζαν καλά την περιοχή, γιατί το κλεμμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν βγήκε από τον δρόμο, ακινητοποιήθηκε σε ένα χωράφι λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά και αναγκάστηκαν να το εγκαταλείψουν! Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση έκαναν «φύλλο και φτερό» το όχημα, αναζητώντας ίχνη των ληστών.
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση