Όλη η Κρήτη θρηνεί το νέο θύμα της ασφάλτου, τον 18χρονο Μιχάλη Λαζανάκη, που ξεψύχησε στο νοσοκομείο μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

Ο 18χρονος Μιχάλης άφησε την τελευταία του πνοή, όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, σήμερα νωρίς το πρωί σε δρόμο των Μοιρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος νέος μόλις είχε σχολάσει από τη δουλειά – σε κέντρο διασκέδασης της περιοχής – όταν λίγα μέτρα πριν φτάσει στο σπίτι του έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και «καρφώθηκε» σε μία ελιά.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση με τους διερχόμενους οδηγούς να ειδοποιούν το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου παρέλαβε τον Μιχάλη με σοβαρά τραύματα, τον μετέφερε αρχικά στο κέντρο υγείας του Χάρακα και στη συνέχεια στο ΠΑΓΝΗ.

Ωστόσο, ο 18χρονος δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του βυθίζοντας τους οικείους του στο πένθος.

mixalhs-lazanakhs-2-1

Θρήνος και στο Kappa Studies

Θρηνεί και σύσσωμη η οικογένεια του Kappa Studies καθώς ο Μιχάλης ήταν γιος του σεφ του ΙΙΕΚ Kappa Studies Γιώργου Λαζανάκη.

Μάλιστα σε ανακοίνωσή της γράφει:

«Η οικογένεια της Kappa Studies θρηνεί.

Ο γιός του Chef μας Γιώργου Λαζανάκη και της φίλη μας Κατερίνας Γαργανουράκη, ο 18χρονος Μιχάλης, πριν ανοίξει τα φτερά του για να γευτεί τη ζωή, ταξίδεψε στη γειτονιά των αγγέλων σήμερα το πρωί καθώς επέστρεφε στο σπίτι του από τη δουλειά του».

mixalhs-lazanakhs-4

Αύριο η κηδεία

Η τελευταία πράξη του… δράματος αναμένεται να παιχτεί αύριο το μεσημέρι καθώς φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου θα αποχαιρετήσουν τον Μιχάλη στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στις 12 το μεσημέρι.

Διαφήμιση
Διαφήμιση