Στα χέρια των αρχών βρίσκεται ένας 32χρονος διακινητής ναρκωτικών ο οποίος κατάπιε την ηρωίνη προκειμένου να… περάσει από τον έλεγχο του αεροδρομίου νομίζοντας ότι δεν θα γίνει αντιληπτός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν πριν κάποιες ημέρες όταν στις αρχές έφτασαν πληροφορίες για την δράση του 32χρονου Κρητικού.

Οι αστυνομικοί μετά από έρευνες διαπίστωσαν ότι ο διακινητής, ο οποίος κατάγεται από το Ηράκλειο, βρισκόταν στην Θεσσαλονίκη για να προμηθευτεί ποσότητα ηρωίνης και να την φέρει αεροποκώς στη Κρήτη.

Χθες το απόγευμα οι άνδρες της αστυνομίας περίμεναν τον 32χρονο στο αεροδρόμιο κι όταν εκείνος αποβιβάστηκε του έκαναν σωματικό έλεγχο.

ηρωίνη σύλληψη αεροδρόμιο Ηράκλειο

Εκεί βρήκαν πως είχε στην κατοχή του 17 ναρκωτικά χάπια ενώ – κατά την προανάκριση – διαπίστωσαν πως ο νεαρός άνδρας είχε καταπιεί μεγάλη ποσότητα ηρωίνης, σε μορφή βράχου.

Οι αστυνομικοί οδήγησαν τον 32χρονο στο νοσοκομείο και τον υπέβαλαν στις εξετάσεις οι οποίες έδειξαν ότι μέσα στο έντερό του υπήρχε μία συσκευασία.

Αργότερα διαπιστώθηκε ότι η συσκευασία περιείχε 108 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή βράχου.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας  Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση