HomeHL-SportsΑστέρας ΠΑΣ 1-2

Αστέρας ΠΑΣ 1-2

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με ένα σπουδαίο «διπλό» άρχισε τις υποχρεώσεις του στη νέα Super League o ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ομάδα του Πετράκη επιβλήθηκε το Σάββατο στην Τρίπολη με 2-1 σκορ του τοπικού Αστέρα, κάνοντας έτσι το καλύτερο δυνατό «ποδαρικό» στο φετινό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

 Oi Ναδάλες (6΄) και Μαυροπάνος (19΄) έδωσαν «αέρα» δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους, με τους Αρκάδες απλά να μειώνουν στη συνέχεια με τον Καλτσά στο 49′.

Οι Ηπειρώτες πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό στο ματς, καθώς πριν συμπληρωθεί το 20λεπτο προηγήθηκαν με 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 6΄ με την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Ναδάλες μετά από σέντρα του Χαλκιαδάκη, ενώ στο 19′ ο Μαυροπάνος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ωστόσο το γκολ του  κακώς μέτρησε, καθώς ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΣ έσπρωξε τον προσωπικό του αντίπαλο στη μεγάλη περιοχή για να μπορέσει να σκοράρει με κεφαλιά.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και κατάφεραν να μειώσουν με γκολ από τα αποδυτήρια.

Ο Μάσα με βαθιά μπαλιά έδωσε την ευκαιρία στον Καλτσά να περάσει τη μπάλα πάνω από τον Βελλίδη και να «γράψει» το 1-2 στο 49ο λεπτό.

Παρά τη γρήγορη μείωση του σκορ, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση, αν και είχαν δοκάρι με τον Τριανταφυλλόπουλο στο 89΄.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δοκάρι είχαν και οι Γιαννιώτες στο 82΄ μετά το απευθείας κόρνερ του Κοζορώνη.

Κίτρινες: Καλτσάς – Γαρουφαλιάς, Ναδάλες

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Αθανασιάδης, Ίγκορ (65΄ Δουβίκας), Πασαλίδης, Σελίν (45΄+3 Τριανταφυλλόπουλος), Γιαννούλης, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Στανισάβλεβιτς (46΄ Μάσα), Μαντιντά, Καλτσάς, Μανιάς

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Γιάκος (80΄ Βιδάλ), Νικολιάς (74΄ Κοζορώνης), Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Γαρουφαλιάς, Ναδάλες, Χαλκιαδάκης, Κόντε (45΄ Λίλα)

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση