HomeHL-SportsΞάνθη Λαμία 0-0

Ξάνθη Λαμία 0-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Mε θετικό αποτέλεσμα έφυγε από την Ξάνθη η νεοφώτιστη Λαμία στην πρεμιέρα της Super League.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Τεννέ απέσπασε ισοπαλία (0-0) από τους Ακρίτες κι έτσι ήδη έβαλε τον πρώτο της πόντο στο… βαθμολογικό σακούλι.

 Η αναμέτρηση ήταν μέτρια έως ως κακή, ποιοτικά. Οι γηπεδούχοι είχαν μεν την κατοχή της μπάλας, αλλά οι φιλοξενούμενοι τις περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρουν χωρίς κάποια να μετουσιωθεί πάντως σε γκολ.

Στο 6’ ο Όμο «έπιασε» την κεφαλιά, ο Λουσέρο έδιωξε στη γραμμή, αποσοβώντας έτσι τον κίνδυνο για τους «ακρίτες», ενώ στο 20’ νέα κεφαλιά από τον Αναστασιάδη, για τη Λαμία, δεν είχε αποτέλεσμα.

Για να γίνει απειλητική η Ξάνθη έπρεπε το ρολόι να φτάσει στο 64ο λεπτό, όταν μετά το σουτ από τον Λουσέρο, η μπάλα έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Κίτρινες: Ορφανίδης, Φλίσκας -Ασίγκμπα, Κουκόλης, Ομο, Μπουλούλης

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Ορφανίδης (63’ Τριάδης), Κασάδο, Ντε Λούκας, Καμαρά (78’ Μεχία), Φλίσκας, Μπρίτο, Λουσέρο (88’ Κάστρο), Γέντρισεκ

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Παντελιάδης, Όμο, Μπλάζιτς, Ακόστα, Βασιλαντωνόπουλος (84’ Κουτρουμάνος), Πίτι (56’ Μπουλούλης), Βουό (69’ Τσούκαλος)

Διαφήμιση
Διαφήμιση