HomeHL-9Συγκλονίζει… ο αδερφός του νεκρού από το σημερινό τροχαίο

Συγκλονίζει… ο αδερφός του νεκρού από το σημερινό τροχαίο

Τη Δευτέρα το «ύστατο» χαίρε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγκλονιστικό είναι το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του αδερφού του Χρήστου Θεοδόση, ο οποίος σήμερα το πρωί άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Με το άκουσμα της τραγικής είδησης, ο αδερφός του Σταύρος, ανήρτησε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook λίγα λόγια για τον Χρήστο ενώ την ίδια ώρα παρακαλεί όλους τους οδηγούς να μην πιάνουν το τιμόνι αν έχουν πιει ή αν είναι κουρασμένοι.

Τέλος ενημερώνει ότι η εξόδιος ακολουθία του άτυχου Χρήστου Θεοδόση θα γίνει τη Δευτέρα στις 3 η ώρα στο Νέο Κοιμητήριο.

Δείτε την ανάρτηση

«Δυστυχώς σήμερα το πρωί σημειώθηκε ένα τροχαίο δυστύχημα με ένα Νεκρο… Δυστυχώς αυτός ο άνθρωπος ήταν ο αδερφός μου Xristos Theodosis..

Θέλω να πω σε όλους όσους με έχουν πάρει ένα τηλέφωνο ένα μεγάλο ευχαριστώ… Επίσης θέλω να πω σε όλους να μην παίρνετε το αυτοκίνητο αν έχετε πιεί Ή νιώθετε κουρασμένοι…

Ο Θεός έβαλε το χέρι του και έσωσε άλλες 40 ψυχές μέσα στο λεωφορείο που χτύπησε με τον αδερφό μου…

Πήρε κοντά του εκείνον να του κάνει παρέα γιατί ήταν καλό παιδί με καλή ψυχή… Σας παρακαλώ όλους… προσέχετε, φοράτε την ζώνη σας… μην τρέχετε και μην οδηγείτε όταν δεν νιώθετε 100 τοις 100 τις αισθήσεις σας… Αδερφέ μου καλό ταξίδι… Ξεκουράστηκε η Ψυχή σου… Βλέπε την μάνα μας από εκεί ψηλά γιατί σε έχει ανάγκη πιο πολύ από κάθε άλλη φορά… Η κηδεία θα γίνει στο νέο κοιμητήριο 3 η ώρα το μεσημέρι της Δευτέρας… Χρήστος Θεοδόσης 1976-2017»

stavrosfb

aftokinitoxristos

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, σήμερα το πρωί η οικογένεια του Χρήστου Θεοδόση βυθίστηκε στο πένθος από το τροχαίο που έγινε όταν το όχημα του 41χρονου συγκρούστηκε με ένα τουριστικό λεωφορείο και στη συνέχεια με ένα άλλο ΙΧ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση