HomeHL-SportsΝίκος Ζιαμπάρης: «Η ομάδα χτίζεται σωστά»

Νίκος Ζιαμπάρης: «Η ομάδα χτίζεται σωστά»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για τη δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία του ΟΦΗ και όχι μόνο, μίλησε ο αμυντικός των Κρητικών

Ήταν ο άνθρωπος που με το γκολ του χάρισε τη νίκη στον ΟΦΗ στη φιλική αναμέτρηση με τον Κισσαμικό.

Ο λόγος για τον Νίκο Ζιαμπάρη, ο οποίος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για το πώς εξελίσσεται η προετοιμασία στο Καρπενήσι αλλά και για τη δουλειά που γίνεται.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αμυντικός των Κρητικών:

Νίκο, η προετοιμασία στο Καρπενήσι φτάνει στο τέλος της…

«Ναι, τελειώνει το βασικό στάδιο, αλλά έχουμε ακόμη δρόμο. Η δουλειά θα συνεχιστεί στην Κρήτη, με προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια. Το θετικό για μένα, είναι ότι όλα έχουν πάει καλά, μέχρι σήμερα δίχως τραυματισμούς για την ομάδα».

Τι έχεις να πεις για τη δουλειά που έχει γίνει μέχρι σήμερα;

«Θεωρώ ότι έχουμε δουλέψει πολύ καλά. Υπάρχουν όμως τεράστια περιθώρια βελτίωσης. Έχουμε πολύ χρόνο ακόμα. Η ομάδα χτίζεται σωστά και δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο, από την άνοδο της ομάδας στην Σούπερ Λιγκ».

Ποιο είναι το στοιχείο που έχεις ξεχωρίζει στην ομάδα;

«Το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, είναι για μένα το πιο σημαντικό. Δεν το λέω μόνο εγώ αυτό. Το λένε όλα τα παιδιά. Με σωστή δουλειά και αφοσίωση, πιστεύω ότι θα φτάσουμε στο στόχο μας».

Πως είδες την ομάδα στο φιλικό με τον Κισσαμικό;

«Δεν απειληθήκαμε, ήμασταν κυρίαρχοι. Θέλαμε περισσότερα γκολ, αλλά μην ξεχνάμε ότι υπάρχει κούραση, στα πόδια. Στα επόμενα παιχνίδια θα λυθούν τα πόδια μας και θα πάμε καλύτερα».

Να περιμένουμε και άλλα γκολ από σένα; «Mακάρι! Όταν έχω την ευκαιρία δεν θα λέω όχι στο γκολ. Είναι σημαντικό σε μια ομάδα να πηγαίνουμε όλοι στο γκολ. Είναι καλό για την ομάδα να σκοράρουν όλοι οι παίκτες και να μην περιμένουμε μόνο από τους επιθετικούς».

Διαφήμιση
Διαφήμιση