HomeΚΟΣΜΟΣΡώμη: Εδώ και δύο μήνες σκεφτόμουν να τη σκοτώσω, λέει ο αδελφοκτόνος

Ρώμη: Εδώ και δύο μήνες σκεφτόμουν να τη σκοτώσω, λέει ο αδελφοκτόνος

Φρικτή η περιγραφή της δολοφονίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ατάραχος, χωρίς ίχνος μεταμέλειας, ο 62χρονος Μαουρίτσιο Ντιοταλέβι περιέγραψε στην αστυνομία της Ρώμης το πως σκότωσε την 59χρονη αδερφή του Νικολέττα, το πως διαμέλισε το πτώμα της και τους λόγους που το έκανε.

Τα πρώτα λόγια του δράστη προς στους αστυνομικούς, σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA, ήταν: «Σκεφτόμουν να τη σκοτώσω εδώ και δύο μήνες, αλλά έγινε τελικά σε μία έκρηξη οργής, καθώς με ταπείνωνε συνεχώς».

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία των αστυνομικών ερευνών, η Νικολέττα Ντιοταλέβι πρώτα στραγγαλίστηκε και μετά διαμελίστηκε με ένα αλυσοπρίονο, γεγονός που επιβεβαίωσε και ο 62χρονος αδερφός της.

Η αιματηρή δολοφονία έγινε αμέσως μετά από ένα ταξίδι του θύματος στην Ελβετίας. Η 59χρονη είχε μόλις επιστρέψει στο διαμέρισμά της στη Ρώμη, όπου διέμενε μαζί με τον αδερφό της

«Μόλις γύρισε», είπε ο Μαουρίτσιο Ντιοταλέβι στην αστυνομία, «άρχισε ξανά να μου δίνει διαταγές και να μου συμπεριφέρεται σαν ένα παιδί», γεγονός που όπως φαίνεται τον εξόργισε, αφού ακολούθησε η φρικτή δολοφονία. «Την περίμενα να βγει από το μπάνιο και της επιτέθηκα στο σαλόνι, όπου την στραγγάλισα με μια ζώνη». Στη συνέχεια, ο δράστης τη διαμέλισε λόγω της δυσκολίας να εξαφανίσει ολόκληρο το πτώμα της, ανέφερε η ιταλική αστυνομία.

Υπενθυμίζουμε ότι ο δράστης είχε διασκορπίσει τα μέλη του σώματος της αδερφής του σε κάδους απορριμμάτων. Αρχικά είχαν βρεθεί οι γάμπες της άτυχης γυναίκας σε έναν κάδο από μία άστεγη, ενώ ένα χιλιόμετρο μακριά βρέθηκαν το κεφάλι και ο κορμός του θύματος σε έναν δεύτερο κάδο απορριμμάτων.

Πηγή: ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ΑNSA

Διαφήμιση
Διαφήμιση