HomeΕΛΛΑΔΑΑυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Mega

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Mega

Εκλέχθηκε σήμερα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. (Mega Channel) πραγματοποιήθηκε σήμερα στη διάρκεια της οποίας εκλέχθηκε νέο πενταμελές διοικητικό συμβούλιο.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο αποτελείται από τους Παναγιώτη Παπανελόπουλο, Γιώργο Μήτραινα, Γιώργο Δημάκη, Μάρκο Χητά και Παντελή Ντίλη. Η διάρκειά του θα είναι πενταετής. Στη συνέχεια, βάσει του καταστατικού, το νέο διοικητικό συμβούλιο θα πρέπει να συγκροτηθεί σε σώμα και να εκλεγεί πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος.

Στην γενική συνέλευση, ο εκπρόσωπος της Dimera, (συμφερόντων του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη) εξέφρασε τη θέση του ομίλου πως πρέπει να πραγματοποιηθεί αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην Τηλέτυπος, στην οποία η Dimera προτίθεται να βάλει το ποσό των 25 εκατ. ευρώ.

Επίσης, υπογράμμισε ότι πρέπει άμεσα να εξοφληθούν τα δεδουλευμένα των εργαζομένων του τηλεοπτικού σταθμού, οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι για μήνες.

Σημειώνεται, ότι μοναδικό θέμα της σημερινής γενικής συνέλευσης ήταν η εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου έπειτα από την παραίτηση των Σταύρου Ψυχάρη και Φώτη Μπόμπολα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαφήμιση
Διαφήμιση