HomeHL-9Με την αίγλη … ολυμπιονίκη η τουριστική προβολή των Μαλίων

Με την αίγλη … ολυμπιονίκη η τουριστική προβολή των Μαλίων

Ποιοι οι στόχοι της δημοτικής αρχής Χερσονήσου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον χρυσό Ολυμπιονίκη της ενόργανης Ιωάννη Μελισσανίδη, υποδέχθηκαν στο δημοτικό κατάστημα Μαλίων ο αντιδήμαρχος Τουρισμού, Πολιτισμού & Απασχόλησης του Δήμου Χερσονήσου Ευθύμιος Μουντράκης και τα μέλη της ομάδας του.

Κατά την διάρκεια της φιλικότατης αλλά και ουσιαστικής συνάντησης εργασίας που είχαν,  οι δύο πλευρές κατέγραψαν πιθανούς τρόπους προβολής και διαφήμισης του Δήμου Χερσονήσου, καθώς και προτάσεις για εκδηλώσεις και δράσεις σε τοπικό αλλά και διεθνές επίπεδο.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της δημοτικής αρχής Χερσονήσου, ακολούθησε συζήτηση με τον Γιώργο Μανουσάκη, υπεύθυνο Εξαγωγών και εκπρόσωπο του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, που συνόδευε τον κ. Μελισσανίδη, για την προοπτική προώθησης της διάσημης πλέον κρητικής διατροφής και των μοναδικής ποιότητας τοπικών προϊόντων, με την βοήθεια του χρυσού Ολυμπιονίκη και τη συνδρομή του Δήμου Χερσονήσου, στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις όπου συμμετέχει.

Τέλος σε κλίμα ιδιαίτερης χαράς και ενθουσιασμού, του παραδόθηκε το “Free Pass”  της Αντιδημαρχίας Τουρισμού, Πολιτισμού & Απασχόλησης, αποδίδοντας στον ολυμπιονίκη της ενόργανης τον τίτλο του «Πρεσβευτή – Ambassador» του Δήμου Χερσονήσου.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος σε δηλώσεις του επισήμανε: «Στόχος μας η μεγαλύτερη και  καλύτερη δυνατόν προβολή της Ελλάδας, της Κρήτης και ειδικότερα του δήμου μας, στο εξωτερικό. Άνθρωποι όπως ο Ιωάννης, που αγαπούν και έχουν δοξάσει, και εξακολουθούν να δοξάζουν, τη χώρα μας σε παγκόσμιο επίπεδο, αποτελούν ΄΄χρυσή εγγύηση΄΄ για εμάς, και μπορούν αλλά και πρέπει, να αποτελούν τους καλύτερους και δυναμικότερους πρεσβευτές μας με την φήμη και το τεράστιο ειδικό βάρος που φέρει το όνομά τους και η φυσική τους παρουσία. Επίσης θέλω να πω, ότι είναι εξαιρετικά σπάνια και τεράστια τιμή για εμάς, ένας Χρυσός Ολυμπιονίκης να φορά στο στήθος του το “Free Pass” του δήμου μας, μία σημαντική ενέργεια στήριξης των θεματικών επιχειρήσεων του Δήμου Χερσονήσου!»

Διαφήμιση
Διαφήμιση