HomeHL-SportsΟΦΗ Κισσαμικός 1-0

ΟΦΗ Κισσαμικός 1-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με γκολ του Ζιαμπάρη οι Ηρακλειώτες επικράτησαν με 1-0 του Κισσαμικού

Μετά τα Τρίκαλα ο ΟΦΗ έδωσε συνέχεια την Τετάρτη  στα θετικά αποτελέσματα σε ό,τι αφορά τους φιλικούς του αγώνες στο Καρπενήσι, κερδίζοντας με 1-0 τον Κισσαμικό.

Στο 14′ οι Ηρακλειώτες ζήτησαν πέναλτι για χέρι παίκτη των «δελφινιών» χωρίς να καταλογιστεί κάποια παράβαση, ενώ εννιά λεπτά αργότερα ο Τασιούλης σκόραρε για την ομάδα του Γιώργου Πετράκη, αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Εντέλει, ο Ζιαμπάρης ήταν αυτός που σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 34′, καθώς βρήκε από κοντά δίχτυα και αφού αρχικά ο Λαζαρίδης απέκρουσε ασθενώς δυνατό σουτ του Ποτουρίδη ύστερα από σέντρα του Χαντί.

Ο γκολκίπερ του Κισσαμικού έκανε σπουδαία επέμβαση σε σουτ στην κίνηση του Χαντί στο 38′ μετά από σέντρα του Σιώπη, ενώ ήταν αποτελεσματικός και σε σουτ του Οικονόμου στο 58′ από πλεονεκτική θέση.

Από εκεί και πέρα, δεν υπήρξαν πολλές καλές φάσεις, με εξαίρεση αυτή του 82ου λεπτού, όταν ο Μπολάκης έκανε μια σέντρα και έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Μπλατσιώτης.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος (60′ Παναγιώτου), Σιώπης (46′ Μπολάκης), Ζιαμπάρης (46Κομεσίδης), Ι. Ποτουρίδης (76 Νηστικάκης), Κοιλιάρας (46′ Μονιάκης), Νάστος (60′ Οικονόμου), Πουρτουλίδης, Χαντί (60′ Κοντογιάννης), Ορτέγκα (76′ Πλευράκης), Μάρτος (46′ Λεάλ), Μάνος (46′ Όγκμποε).

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης (73′ Μπλατσιώτης), Τόλι (46′ Φουάσης), Παντελάκης (46′ Ζιούλης), Μαρκοπουλιώτης, Αρναούτογλου (46′ Σερβιλάκης), Σελινιωτάκης (46 Λεμονής), Γκίνη (46′ Μεγαρίτης), Τασιούλης (46′ Ξύδας), Αποστολίδης (46′ Χαλκιαδάκης, 89 Λουβιτάκης), Βρεττός (76′ Καβαλιέ), Θ. Ποτουρίδης (82′ Μουντοκαλάκης).

Διαφήμιση
Διαφήμιση